Ειδησεογραφικό site

Οδηγός πρώτου ραντεβού… για να υπάρξει και δεύτερο

620

 

Πρώτο ραντεβού – ένα θέμα που πολλοί δεν το χειρίζονται σωστά και χάνουν το παιχνίδι….

Επειδή τελικά η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει και παίζει καθοριστικό ρόλο για το μέλλον της εκάστοτε σχέσης…. Οι κινήσεις που θα κάνετε στο πρώτο ραντεβού είναι πολύ σημαντικό να είναι σωστές και να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και προοπτική για πολλά ακόμα….

Ας υποθέσουμε ότι την έχουμε προσεγγίσει σωστά και ότι έχουμε καταφέρει να κανονίσουμε να έχουμε μια συνάντηση με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ (ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ…)

-Αρχικά, δεν δείχνουμε ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ, ακόμα και να είμαστε, της λέτε ότι θα βγείτε, όταν αυτή θα έχει χρόνο και νοιώσει έτοιμη και θα της εξηγήσουμε ότι κατανοούμε ότι έχει φορτωμένο πρόγραμμα (ακόμα και αν αυτό στην πραγματικότητα δεν ισχύει). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι την αφήνουμε μεγάλο διάστημα, γιατί μπορεί στην πορεία να βρεθεί κάποιος άλλος και να μας την φάει. Ας μην ξεχνάμε ότι μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού θέλει να είναι τέλεια! Μαλλιά, νύχια, ρούχα, αποτρίχωση …..και όλα αυτά που στους άντρες φαίνονται υπερβολικά και περιττά. Για μια γυναίκα όμως είναι ένα καθημερινό άγχος. Άρα, οφείλετε να δείξετε, ότι προσέξατε, όλα τα παραπάνω και να της κάνετε ένα κομπλιμέντο…

-Εάν το ραντεβού είναι κανονισμένο π.χ. Για τις επόμενες τρείς μέρες, δεν ξεχνάμε να της θυμίζουμε την ύπαρξη μας ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ. «ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ», «ΚΑΛΟ ΒΡΑΔY, ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ..» «ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ» Και ότι άλλο έξυπνο μήνυμα σκεφτούμε, αρκεί να είναι έξυπνο, να μην είναι πολύ διαχυτικό, και γενικά να μην την κάνουμε να τρομάξει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και οικειότητες πριν την πρώτη μας συνάντηση, λίγα και καλά…

-Όταν θα μας πάρει τηλέφωνο, για να κανονίσουμε το μέρος και την ώρα,ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ….. Αλλά τελικά θα πάμε εκεί που θέλει αυτή και την ώρα που την βολεύει …… Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο ραντεβού και αν το χειριστούμε σωστά….. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα και θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία κάποια στιγμή να επιλέξουμε κάποιο μέρος της αρεσκείας μας.

-Εάν έχει αυτοκίνητο, δίνουμε ραντεβού στο μέρος που έχουμε κανονίσει να βρεθούμε, εκτός και αν της προτείνουμε να περάσουμε να την πάρουμε και δεν φέρει καμία αντίρρηση. Στην περίπτωση όμως που δεν έχει μεταφορικό μέσο,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ, εκτός βέβαια αν το αρνηθεί. Σε καμία περίπτωση δεν γινόμαστε κουραστικοί και σεβόμαστε την επιθυμία της. Από την στιγμή που εμείς έχουμε κάνει τις ανάλογες προτάσεις, είμαστε καλυμμένοι. Και εννοείται ότι ανοίγουμε και κλείνουμε την πόρτα, όταν μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο και εννοείται ότι αυτά ισχύουν μόνο για το πρώτο ραντεβού…..

-Φροντίζουμε ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, εάν κανονίσουμε να πάμε για καφέ, σε καμία περίπτωση δεν σκάμε με κοστούμι και σκαρπίνι, αλλά με ένα τζινάκι και μία καθημερινή μπλουζίτσα. Το ίδιο ντύσιμο μπορούμε να κάνουμε και αν βρεθούμε για φαγητό ή ποτό. Με αυτή την εμφάνιση μπορούμε μετά να πάμε οπουδήποτε…

-Καλό είναι στο πρώτο να είμαστε μόνοι μας, ή έστω με κάποιο άλλο ζευγάρι, που αισθανόμαστε άνετα και είναι κοινοί φίλοι. Αυτή η περίπτωση θα μας βοηθήσει να σπάσουμε και τον πάγο της πρώτης συνάντησης και θα υπάρχουν και πολλά θέματα προς συζήτηση. Όπως και αν έχει το θέμα σε καμία περίπτωση όμως ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ, βαριούνται τόσο πολύ οι γυναίκες να ακούν για αυτά και από ευγένεια μπορεί να μην το δείξουν. Αφήνουμε τις γυναίκες να ανοίξουν κάποιο θέμα συζήτησης και προσπαθούμε όσο μπορούμε να συμμετέχουμε, ακόμα και αν το θέμα αφορά μαλλιά και νύχια…

-ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ θα το εκτιμήσει η οποιαδήποτε γυναίκα, αρκεί να μην είναι κρύο και να μην τις προσβάλει..

-ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ, καλό είναι να το αφήσουμε στην τσέπη μας και όχι επάνω στο τραπέζι που θα κάτσουμε και να απαντάμε μόνο αν πρόκειται για κάποιον σοβαρό λόγο. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, τον κολλητό μας μπορούμε να τον ενημερώσουμε αφού αφήσουμε την κοπέλα σπίτι της, δεν χρειάζεται να δίνουμε αναφορά που είμαστε και τι κάνουμε. Και ΠΟΤΕ check in.

-ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!, Χωρίς να κάνουμε σχόλια, του τύπου είναι πολύ ακριβό ή πολύ φθηνό και χωρίς να την αφήσουμε να δει το ποσό. Αν και εφόσον η σχέση προχωρήσει και θα έχουμε γνωριστεί πολύ καλύτερα, μπορούμε μετά από πολύ καιρό να σχολιάσουμε το ποσό που αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε για πάρτη της. Εννοείται ότι θα αφήσουμε ένα καλό ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ σε αυτόν που θα μας σερβίρει, αλλά ποτέ επιδεικτικά. Και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να μοιραστούμε τον λογαριασμό. Αυτά είναι γυφτουλιές…

ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ, εκτός από την περίπτωση που ήρθε με ταξί, σε αυτή την περίπτωση, επιβάλλεται να την γυρίσουμε σπίτι της και επιμένουμε, εκτός πάλι, αν θέλει να πάει κάπου αλλού μετά!!!!!

ΔΕΝ ΤΗΣ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, εκτός πάλι, αν μας το προτείνει η ίδια ή αν καταλάβουμε ότι θέλει να γνωριστούμε «καλύτερα», δεν φέρνουμε καμία αντίρρηση του τύπου το σπίτι μου είναι χάλια. Γιατί σίγουρα θα μας περάσει για μ@λ@κες…..

-Όταν θα είναι ήδη στο σπίτι της, θα στείλουμε ένα μήνυμα ότι περάσαμε πολύ όμορφα και θα θέλαμε να τα ξαναπούμε σύντομα. Το μήνυμα θα το στείλουμε ακόμα και αν όλα αυτά τα έχουμε πει ήδη προφορικά.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.