Ειδησεογραφικό site

Ως ύποπτος για κακούργημα καλείται από τον εισαγγελέα ο Σούκουρης

31

Εξηγήσεις για το αδίκημα της δωροδοκίας βουλευτού σε βαθμό κακουργήματος καλείται να δώσει την ερχόμενη Δευτέρα στον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο Γιώργος Σούκουρης.

Πρόκειται για το πρόσωπο εκείνο το οποίο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου είχε καταγγείλει ότι επιχείρησε να την δωροδοκήσει με ποσό 2-3 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αναχωρήσει από τους ΑΝΕΛΛ και να ψηφίσει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχει κάνει η κυρία Ξουλίδου ο Γιώργος Σούκουρης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί της αλλά και είχε ανταλλάξει μηνύματα μαζί της μέσω Facebook.

Μάλιστα η κυρία Ξουλίδου που έχει προσκομίσει τα στοιχεία αυτά στον εισαγγελέα υποστηρίζει πώς ο Σούκουρης σε μια από τις συνομιλιές που είχε μαζί της, της είπε ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Μελάς είχε δεχθεί χρήματα προκειμένου να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛΛ.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Μελάς στη συνέχεια προσέφυγε στον Άρειο Πάγο καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του Γ. Σούκουρη.

Η εμπλοκή του κυρίου Σουκούρη στην υπόθεση ενισχύεται σύμφωνα με πλήροφορίες από την κατάθεση που έδωσε την Πέμπτη στον εισαγγελέα κύριο Παναγιωτόπουλο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος φέρεται να προσκόμισε και βίντεο. Από την κατάθεση του κ. Καμμένου αλλά και γενικότερα από το υλικό που προσκόμισε προκύπτει μια πιο στενή σχέση του Γ. Σούκουρη με τη ΝΔ, διαφορετική από αυτή που υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.