Ειδησεογραφικό site

Ψινάκης στο Υπουργείο Πολιτισμού: Είστε ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές

73

Πόλεμος ξέσπασε μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και της αρχαιολογικής υπηρεσίας που αρνήθηκε το αίτημά του να πραγματοποιηθεί συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα.

Η συναυλία με τη μαγευτική φωνή της μοναδικής Άλκηστις Πρωτοψάλτη, θα γίνει αυτό το Σάββατο το βράδυ, νύχτα πανσελήνου αλλά δεν θα γίνει μέσα στον Τύμβο του Μαραθώνα, αφού δεν πήρε έγκριση από την υπηρεσία. Κάτι που προκάλεσε εκ νέου την οργή του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος οργάνωσε την εκδήλωση μέχρι και την τελευταία λεπτομέρειά της.

Σύμφωνα με την απάντηση της αρμόδιας αρχαιολογικής υπηρεσίας το αίτημα του Δημάρχου Μαραθώνα δεν έγινε δεκτό και αντ’ αυτού προτάθηκε να γίνει η συναυλία έξω από το αρχαιολογικό μουσείο Μαραθώνα.

Δείτε τι έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στην επίσημη σελίδα του στο facebook:

Η καλή μου φίλη και Πρέσβειρα του Μαραθωνίου Άλκηστις Πρωτοψάλτη και εγώ σας καλούμε όλους το Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου σε μια συναυλία που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και που για πρώτη φορά στην Ελλάδα μας κάνει την τιμή να προσφέρει σε όλους μας στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.

Θέλω προσωπικά να αφιερώσω σε καμμιά 15αριά ξυνές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε το «Η σωτηρία της ψυχής ειναι πολύ μεγάλο πράγμα»…ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΑΑ!!!!

Info

Σημειώνεται ότι η συναυλία θα γίνει τελικά στην αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου στις 9 το βράδυ με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.