Ειδησεογραφικό site

Ψινάκης: Ο Χρυσοχοΐδης ήρθε Μαραθώνα και μας τα έκανε «τούμπανο»

127

Με τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Υποδομών, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, για ζητήματα του δήμου.

Είναι η πέμπτη φορά που οι δύο άντρες συναντώνται προκειμένου να βρουν λύση σε σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του Μαραθώνα, όπως η ενδοκοινοτική συγκοινωνία, τα ρέματα στην περιοχή, η διάβρωση της ακτογραμμής και τα δημοτικά σχολεία, αφού οι μαθητές αναγκάζονται να παρακολουθούν μαθήματα σε κοντέινερ.

Σε δηλώσεις του έπειτα από τη συνάντηση ο υπουργός αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της τοποθεσίας του Μαραθώνα, τον οποίο χαρακτήρισε μια «αυξανόμενα αναπτυσσόμενη περιοχή», η οποία επειδή αναπτύσσεται γρήγορα και πληθυσμιακά, έχει και πολλά προβλήματα

Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης τα προβλήματα του δήμου είναι γνωστά για αυτό και συναντάται με τον δήμαρχο, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπισή τους.

Από τον πλευρά του ο κ. Ψινάκης ευχαρίστησε τον υπουργό και τόνισε πως συνεννοήθηκαν για τις μελέτες και τα χρονοδιαγράμματα.

Ακόμη ανέφερε πως δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης ήρθε στη σύσκεψη με όλους τους σύμβουλους του και τόνισε πως, ξεκινώντας τις διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων, εκείνος είναι «καλυμμένος» σε αυτή την πενταετία, «κανονίζοντας τα βασικά προβλήματα του δήμου για 30 χρόνια».

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφων και αναφορικά με το πρόβλημα των σχολείων είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνουν τα παιδιά μάθημα σε κοντέινερ και τόνισε πως αυτό το θέμα το Χρυσοχοΐδης πήγε και «μου το έκανε τούμπανο μέσα σε πέντε λεπτά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.