Ειδησεογραφικό site

Ψαριανός –Τσιλίκης στο Άλσος Περιστερίου

90

Συνεχίζοντας τις δράσεις αισιοδοξίας και Ανθρωπιάς μέχρι και τις 13 Ιουλίου, ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) σε συνεργασία με τους Δήμους που τον αποτελούν Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής και Χαϊδαρίου διοργανώνει καθημερινά δράσεις και εκδηλώσεις με τίτλο «Πολιτισμός εν δράσει», στο Άλσος Περιστερίου με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

alsos

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. θα έχει την ευκαιρία το κοινό να ζήσει μια νύχτα μαγική με τον συνθέτη Σάκη Τσιλίκη στο πιάνο και με τον Δημήτρη Ψαριανό τον μοναδικό και σπάνιο, τον μεγάλο ερμηνευτή του «Μεγάλου Ερωτικού» του Μάνου Χατζιδάκι. Ο Δημήτρης Ψαριανός είχε τη τύχη να τραγουδήσει μαζί με την «ιέρεια» του τραγουδιού Φλέρυ Νταντωνάκη τα τραγούδια του «Μεγάλου Ερωτικού» ενός από τους καλύτερους ελληνικούς δίσκους της τελευταίας εκατονταετίας.

Στη συναυλία της Παρασκευής θα ακουστούν τραγούδια από τη δισκογραφία του συνθέτη Σάκη Τσιλίκη και άλλων γνωστών έντεχνων Ελλήνων συνθετών. Μαζί τους τραγουδάει η Έλενα Φερεντίνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.