Ειδησεογραφικό site

Χρυσοχοΐδης: Από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα-Ας πάμε σε ιστορικό συμβιβασμό

34

Τη δική του πρόταση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα για επενδύσεις.

Ειδικότερα, ο υπουργός προκρίνει τη συμφωνία όλων των κομμάτων για εθνικές εκλογές ένα εξάμηνο πριν τον καθορισμένο χρόνο, αλλά και την γρήγορη επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και την έναρξη διακομματικής συζήτησης για τις αλλαγές σε διοίκηση και κράτος.

«Μόνο έτσι θα εξαφανίσουμε τα αρνητικά δημοσιεύματα, θα πέσουν τα επιτόκια δανεισμού, θα δημιουργήσουμε ξανά κεφάλαιο για τη χώρα. Αντί να γκρινιάζουμε, ας σκεφτούμε όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε.Ας πάμε σε έναν ιστορικό συμβιβασμό.Είναι υπόθεση και των 300 η χώρα.Από τις εκλογές και μετά δεν έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα. Πώς θα ζήσουμε αλήθεια;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Οσον αφορά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε: «Να συμφωνήσουμε ότι θα κάνουμε εθνικές εκλογές ένα εξάμηνο πριν τον καθορισμένο χρόνο και να επιλέξουμε γρήγορα Πρόεδρο Δημοκρατίας ο οποίος θα εκφράζει την εθνική και λαϊκή ενότητα, που θα μας εκπροσωπεί στο διεθνή παράγοντα με αξιοπρέπεια και ο Πρόεδρος αυτός να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα».

Τι είπε για Γερμανία και Γαλλία

«Δεν θα έρθει κανείς στην Ελλάδα να επενδύσει αν βρίσκει το δίκιο του σε 10 χρόνια!Πρέπει να δημιουργηθεί ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα», τόνισε ο κ.Χρυσοχοΐδης σε συνέχεια της σημερινής του συνέντευξης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.