Ειδησεογραφικό site

Χρυσοβελώνη: Στόχος η αφαίρεση ενός τεράστιου χρέους από τις πλάτες του λαού

44

Η αφαίρεση ενός «τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού» αποτελεί στόχο της κυβέρνησης σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το χρέος η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε ότι οι πολίτες «έστειλαν στην αντιπολίτευση εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι “διαχειρίσιμο και βιώσιμο”», και «η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη και προέτρεψε «εκείνους που ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης» «να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει “βοήθεια χρέους” υπό την μορφή νέων δανείων!».

Τέλος, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι στόχος του κόμματός της είναι «να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία». «Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο ελληνικός λαός», τόνισε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.