Ειδησεογραφικό site

Χρυσές Σφαίρες: Οι πιο ξεκαρδιστικές στιγμές

41

 

Η τελετή των Χρυσών Σφαιρών είχε τα καλά, τα όχι-τόσο-καλά αλλά και διάφορα αστεία κομμάτια. Πάντα υπάρχουν εμφανίσεις των σταρ που κλέβουν την παράσταση. Πάντα υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν στον καθιερωμένο λόγο μετά τη βράβευσή τους. Όμως από αυτήν την τελετή της 11ης Ιανουαρίου 2015 ξεχωρίσαμε τρεις στιγμές που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία. Έχουν ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου και έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Ορίστε, λοιπόν, τα τρία πιο αξιομνημόνευτα στιγμιότυπα της βραδιάς:

1) Ο Βρετανός -τηλεοπτικός Sherlock Holmes- Benedict Cumberbatch έχει δει το άστρο του να λάμπει όλο και περισσότερο τα τελευταία τρία χρόνια. Με σωστές επιλογές (Tinker Tailor Soldier Spy, 12 Years A Slave, η φωνή του δράκου Smaug στο Hobbit και το πολύ καλό The Imitation Game που παίζεται τώρα στις αίθουσες) έχει γίνει περιζήτητος. Ταυτόχρονα όμως είναι ένα τυπάκι που διαθέτει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται συνεχώς. Τελευταία μας έχει αποκαλύψει ότι έχει κι άλλη μια εκκεντρική αγάπη: το photobombing!

Αφού το έκανε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι στο κόκκινο χαλί των βραβείων Oscar πίσω από τον Bono και την παρέα του, χαρίζοντας μας το εκπληκτικό αυτό στιγμιότυπο…

Αποφάσισε να ξαναχτυπήσει και φέτος εντελώς αναπάντεχα και αυθόρμητα! Την ώρα που οι παρουσιάστριες Tina Fey και Amy Pohler στέλνουν τη Margaret Cho που είναι ντυμένη ως Βορειοκορεάτισσα Στρατηγός να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τη Meryl Streep, και με τον Michael Keaton να βγάζει τις φωτογραφίες, ο Cumberbatch που κάθεται στο τραπέζι από πίσω αποφασίζει πως θέλει και αυτός να είναι στο πλάνο και κάνει αυτό…


Απλά respect!

2) Για να παρουσιάσουν το «Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού Σε Τηλεοπτική Ταινία Ή Μίνι Σειρά» ανεβαίνουν στη σκηνή η Jennifer Lopez και ο Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Bourne Legacy και ο Hawkeye στο σύμπαν των Avengers). Αρχίζουν με τα τυπικά. Όταν πάνε να ανοίξουν τον φάκελο με το αποτέλεσμα, η JLo λέει να την αφήσει να το κάνει αυτή, διότι: «Εγώ έχω τα νύχια». Για να ακολουθήσει το ετοιμόλογο σχόλιο του Renner: «Επίσης έχεις και τις Σφαίρες…»!


Awkward! Αλλά ακριβώς αυτό που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού!…

3) Το βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού πηγαίνει στο κομμάτι «Glory» από την ταινία Selma. Ανεβαίνουν στη σκηνή για να το παραλάβουν οι δυο τραγουδιστές που ένωσαν τις δυνάμεις τους, John Legend και Common. Εκείνη τη στιγμή, ως είθισται, η κάμερα εστιάζει και στα αγαπημένα τους πρόσωπα που παρεβρίσκονται. Η σύζυγος του John Legend, το supermodel Chrissy Teigen με αποσβολωμένο ύφος, δάκρια στα μάτια και αυτό το εντελώς άβολο χαμόγελο μας χαρίζει αυτήν την πόζα:

Η φωτογραφία τουιτάρεται με ρυθμούς πολυβόλου και μέσα σε λίγα λεπτά έχει γίνει το νέο παγκόσμιο meme! (Παρεμπιπτόντως ρίχνοντας μια ματιά στον ορισμό του meme στη wikipedia, ανακαλύπτεις πως προέρχεται από σύντμηση της ελληνικής λέξης μίμημα).

Η Chrissy Teigen το αντιλαμβάνεται αμέσως και από το κινητό της λίγα λεπτά μετά τουιτάρει δείχνοντας το χιούμορ της:

-Συγγνώμη που δεν κάνω πρόβα το ύφος της κλαμένης.

-Πέρασαν μόλις 5 λεπτά και είμαι ήδη meme!

Και αργότερα, μετά το τέλος της τελετής ποστάρει στο instagram της αυτή τη φωτογραφία με τον σύζυγό της:

Εύγε Chrissy!

Τα σχόλια είναι κλειστά.