Ειδησεογραφικό site

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι

62

Ο βουλευτής της Ν.Δ. εξαπέλυσε πυρά προς την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ αναρωτήθηκε «είναι δυνατό πέντε χρόνια αργότερα να λέμε ‘λεφτά υπάρχουν’ στο τετράγωνο;»
«Αν είχαμε φύγει από το ευρώ, αν είχαν καταρρεύσει οι τράπεζες, θα είχαμε νέα Μικρασιατική Καταστροφή» υπογράμμισε στον ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.
«Έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ ανηφόρας και γκρεμού… Βάλαμε θεμέλια, για την ανάπτυξη της οικονομίας, του χρόνου η ανάπτυξη θα είναι 3% να μην πάνε πίσω με τα επικίνδυνα πειράματα του ΣΥΡΙΖΑ» προειδοποίησε.
«Επιδιώκουμε να μην πάνε στράφι οι θυσίες των Ελλήνων ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι, δεν έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει στην Ευρώπη» σημείωσε.
«Το 2009 πήγαμε στο ‘λεφτά υπάρχουν’ και σήμερα κριτικάρουμε το ‘λεφτά υπάρχουν’ είναι δυνατό πέντε χρόνια αργότερα να λέμε ‘λεφτά υπάρχουν’ στο τετράγωνο;» διερωτήθηκε ο κ. Χατζηδάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, «ο λαός είναι κυρίαρχος αλλά ο λογαριασμός έρχεται στους πολίτες, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως προϋπόθεση να αλλάξει η Ευρώπη και όλη η υφήλιος. Λένε να κουρευτεί και το μεγαλύτερο ποσοστό του χρέους, γιατί να μη διαγραφεί και το 100%;».
Αναφορικά δε με τη ρύθμιση για το γάλα, η οποία θεωρείται ότι δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για τη μείωση των τιμών, ο τέως υπουργός άφησε αιχμές για κάποιους «άλλους» στη συγκυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν πρέπει να κατηγορείται ο Χατζηδάκης επειδή πέρασε η ρύθμιση των ‘άλλων’, όπου εφαρμόσαμε τις ρυθμίσεις μας είχαμε αποτελέσματα».
Όσον αφορά τις συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη βίλα Αμπροσέτι, και των Γιάννη Δραγασάκη και Άρη Σταθάκη με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Γεργκ Άσμουσεν ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «καλά κάνουν και βλέπουν παράγοντες του εξωτερικού, να μην κατηγορούν ότι τους βλέπουμε και εμείς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.