Ειδησεογραφικό site

Χαρδούβελης: Όλα πηγαίνουν καλά-Ο Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος

37

Στη διαβεβαίωση ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα πηγαίνουν μέχρις στιγμής καλά προέβη ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συμμετείχε στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Χρύσανθο Λαζαρίδη απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ο κ. Χαρδούβελης ενημέρωσε τον κ. Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας λέγοντας πως αυτές μέχρις στιγμής πηγαίνουν πολύ καλά και ότι συνεχίζεται η ενημέρωση ανάλογα με το χρόνο που περνάει.

Ερωτηθείς για το πώς είναι οι σχέσεις με τον βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και σύμβουλο του πρωθυπουργού Χρύσανθο Λαζαρίδη, και εάν ήταν μέσα στις διαπραγματεύσεις χθες, ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι είναι οι καλύτερες. Ο κ. Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος είπε ο υπουργός Οικονομικών, ενώ στην ερώτηση εάν θα (συνεχίσει να) παρίσταται είπε συνήθως ναι.

Για το εάν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι υπάρχουν και ότι αυτό θα το μάθετε αργότερα όταν κλείσει η διαπραγμάτευση. Ερωτηθείς επίσης για το ενδεχόμενο φοροελαφρύνσεων ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.