Ειδησεογραφικό site

Χανιά: Πυροβόλησε τη γάτα και δηλητηρίασε το σκύλο του γείτονα

46

Δεν έχει προηγούμενο η βαρβαρότητα ενός κατοίκου της περιοχής Λενταριανά Χανίων, που βάλθηκε να εξοντώσει τα οικόσιτα ζώα ενός γείτονά του! Αφού προσπάθησε να δηλητηριάσει τέσσερις φορές το σκύλο του, πυροβόλησε εν ψυχρώ και σχεδόν εξ επαφής της γάτα του!

Ο αδίστακτος δράστης εκτέλεσε με κυνηγετικό όπλο από μικρή απόσταση το άτυχο ζώο και στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης του είχε καλέσει την Αστυνομία, τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα στα όρια του αυτοφώρου. Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του άτυχου γατιού, στο παρελθόν ο γείτονάς του είχε ρίξει φόλες τέσσερις φορές στον σκύλο του, αλλά δεν κατάφερε να τον σκοτώσει!

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για θανάτωση ζώου, κακοποιήσεις ζώων, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Με τέτοιες κατηγορίες, μόνο το πρόστιμο που θα κληθεί να καταβάλει για τη συμπεριφορά του απέναντι στα ζώα θα είναι ανάλογο της… βαρβαρότητας που επέδειξε!

Τα σχόλια είναι κλειστά.