Ειδησεογραφικό site

«Χαλαρή» η χθεσινή ημέρα για τους πολιτικούς αρχηγούς

48

Λίγες ώρες πριν τις κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί τίμησαν την «παράδοση» που θέλει τους επικεφαλείς των κόμματων να κάνουν το τραπέζι στους δημοσιογράφους και να εχουν την ευκαιρία μιας χαλαρής συζήτησης με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν την προεκλογική δραστηριότητα.
Ο Α. Σαμαράς επισκέφθηκε το μεσημέρι το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα όπου και συνομίλησε με στελέχη της νεολαίας και του κόμματος.
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες σε κεντρικό εστιατόριο (κοντά στο Ζάππειο) δήλωσε πως «δεν θα υπάρξει δεύτερη εκλογικη αναμέτρηση» .
Ο Ε.Βενιζέλος συναντηθηκε με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφους στα «Λαδάδικα», στη Θεσσαλονίκη και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με ψυχραιμία και ύστερα από σκέψη, επισημαίνοντας ότι η σημερινή ημέρα, παραμονή των εκλογών, προσφέρεται γι’ αυτό.
«Είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα», δήλωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών- Σοσιαλιστών Γ.Παπανδρέου μιλώντας με δημοσιογράφους σε παραδοσιακό ουζερί της Αθήνας.
Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας βρέθηκε στην Καισαριανή όπου και επισκέφθηκε το εκλογικο κέντρο του κόμματος.
Ο Φώτης Κουβέλης, έκανε το παραδοσιακό τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου στο  Μεταξουργείο.
Εκλογικά κέντρα του κόμματός του σε περιοχές της Β’ Αθηνών και της Β’ Πειραιά  επισκέπτεται  απο το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρίσκεται στην Κάλυμνο , περιόδευσε στην αγορά και συνομίλησε με πολιτες ενω αυριο το πρωί ο κ. Καμμένος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.