Ειδησεογραφικό site

«Φωτιά» στα τηλεοπτικά πλατό

113

Το να είσαι παρουσιαστής στην τηλεόραση, δεν απαιτεί μόνο γνώσεις και εμπειρία αλλά και καλό παρουσιαστικό. Φαίνεται λοιπόν πώς οι κυρίες που ακολουθούν είναι ιδανικές για τη θέση.

Από τις ΗΠΑ μέχρι τη Λατινική Αμερική αυτές είναι οι πιο σέξι δημοσιογράφοι στον κόσμο, που κυριολεκτικά βάζουν φωτιά στα πλατό με κάθε τους εμφάνιση.

Εριν Αντριους (36 ετών) – ΗΠΑ
Η καυτή ξανθιά γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1978 και είναι δημοσιογράφος, αθλητικογράφος και τηλεοπτική προσωπικότητα. Σήμερα είναι παρουσιάστρια του σόου FOX College Football για το κανάλι FOX Sports και συμπαρουσιάστρια του Dancing with the Stars για το κανάλι ABC. Το 2007 και το 2008, ψηφίστηκε ως «η πιο σέξι σχολιαστής της Αμερικής» από το περιοδικό Playboy ενώ από το 2010, είναι εκπρόσωπος της Kraft Foods για την εκστρατεία Καταπολέμησης της Πείνας. Εχει επίσης συνεργαστεί με τους StubHub υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία «Girls Night Out» στο 2011, που δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να παρακολουθήσουν πολλές αθλητικές εκδηλώσεις. Η Εριν πρωταγωνίστησε επίσης στην ταινία του 2012 «That’s My Boy», όπου ενσάρκωνε την ρεσεψιονίστ Ράνταλ Μόργκαν.

 

Μιρέλα Γκρισάλες (35 ετών) – Κολομβία
Γεννήθηκε στο Μεντεγίν το 1979, είναι παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και μοντέλο και ευρέως γνωστή για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2007-2008. Το 2010 έκανε μία γυμνή φωτογράφιση για το περιοδικό Η para Hombres και σήμερα δουλεύει στο κανάλι Telemundo όπου παρουσιάζει αθλητική εκπομπή.

 

Μαρισόλ Γκονζάλες (31 ετών) – Μεξικό
Εστεμμένη στα καλλιστεία Miss Universe 2003 και στον αντίστοιχο τοπικό διαγωνισμό Nuestra Belleza México το 2002. Η Μαρισόλ Γκονζάλες Κάσας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1983 στο Τορεόν της Κοαχουίλα στο Μεξικό και σήμερα είναι 31 ετών και σήμερα είναι τηλεοπτική προσωπικότητα και δημοσιογράφος σε διάφορα περιοδικά. Επίσης έχει ενεργό ρόλο σε Μεξικάνικα σίριαλ από το 2005. Οι πρώτοι ρόλοι της ήταν η Τσίκα Μπικίνι στο Vecinos και η Μελίσσα στο Contra Viento Y Marea το 2005. Επαιξε επίσης και τη Χιμένα το 2006 στο La Verdad Oculta και την Ιρένκα στο Amores Verdaderos το 2012. Προς απογοήτευση των φαν της όμως, η πολυτάλαντη Μαρισόλ είναι παντρεμένη με τον Ραφαέλ Μάρκες Λούγκο.

 

Μέγκιν Κέλι (44 ετών) – ΗΠΑ
Η Μέγκιν είναι παρουσιάστρια και πολιτικός σχολιαστής στο Fox News Channel και συμπαρουσιάστρια στο America Newsroom μαζί με τον Μπιλ Χέμερ. Περιλαμβάνεται επίσης στον κατάλογο του 2014 με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, στις 18 Νοεμβρίου 1970 και εργάζεται ως Δικηγόρος, σε περιοδικά, σε δελτία ειδήσεων, και ως πολιτικός σχολιαστής. Ο πρώτος σύζυγός της ήταν ο αναισθησιολόγος Ντάνιελ Κένταλ με τον οποίο χώρισε το 2006. Παντρεύτηκε ξανά το 2008 και είναι τώρα με τον Ντάγκλας Μπράντ, ο οποίος είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Authentium, πλήρους απασχόλησης συγγραφέας και μυθιστοριογράφος. Εχουν επίσης 3 παιδιά μαζί.

Λάουρα Εσπόστο (36 ετών) – Ιταλία
Πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών, η πικάντικη Ιταλίδα, δούλευε στο Milan Channel από το 2007.

 

Σάρα Καρμπονέρο (30 ετών) – Ισπανία
Η εντυπωσιακή Σάρα από το Τολέδο είναι πρώην παρουσιάστρια και αθλητική ρεπόρτερ και το 2010 κατηγορήθηκε ότι έβγαλε «εκτός μάχης» τον Ικέρ Κασίγιας γεγονός που οδήγησε σε ήττα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Είναι αρραβωνιασμένη μαζί του από το 2009.

 

Ροζάνα Ντέιβιντσον (30 ετών) – Ιρλανδία
Κόρη του μουσικού Κρις Ντε Μπάργκ, ο οποίος έγραψε το τραγούδι «Ροζάνα» για εκείνη. Γεννημένη στο Δουβλίνο, έχει ιστορικό στην πασαρέλα, αφού κατέχει τον τίτλο της μις Ιρλανδία 2003 αλλά και Μις Ευρώπη 2003 και Μις Κόσμος 2003. Πλέον είναι αθλητική ρεπόρτερ και συνεργάζεται με το κλαμπ της Λίβερπουλ

 

Πηγή: iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.