Ειδησεογραφικό site

Φρ. Ραγκούσης: Δεν σταματάει την απεργία πείνας ο Ν. Ρωμανός

43

Ο Ν. Ρωμανός δεν σταματάει την απεργία πείνας, δήλωσε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 μία ημέρα μετά την απορριπτική απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά να του χορηγηθεί φοιτητική άδεια.

Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως ο Ν. Ρωμανός συνεχίζει την απεργία πείνας και πως επί 24 μέρες ζει μόνο με νερό, ενώ όπως είπε, είναι λάθος αυτό που λέγεται πως παίρνει υγρή τροφή με ορό.

Σχολιάζοντας τη στάση του υπουργείου Δικαιοσύνης, διερωτήθηκε αν «όλα αυτά περί τηλεδιασκέψεων και νομοθετικών ρυθμίσεων περιμένουμε να πεθάνει ο Ρωμανός για να τα εξαγγείλουμε;». «Δεν υπήρχε κάποιος προγραμματισμός ή κάποιος προβληματισμός ώστε να έχουμε μια πραγματική λύση η οποία θα ωφελούσε και τις δύο πλευρές;», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του κ. Αθανασίου ότι αναζητεί τους γονείς του Ν. Ρωμανού για να τους συναντήσει, ο κ. Ραγκούσης είπε: «Οι γονείς δεν επιθυμούν συνάντηση αυτή τη στιγμή, έχουν έναν άνθρωπο που σβήνει. Οι συναντήσεις ή οι ρυθμίσεις αφήνουν τους γονείς αδιάφορους. Αυτό πους τους ενδιαφέρει είναι να σωθεί το παιδί. Οι συναντήσεις είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα, δεν λύνουν το θέμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.