Ειδησεογραφικό site

Φρενίτιδα για τα σακάκια των 400 €

51

 

Μόνο που ο ενθουσιασμός έγινε φρενίτιδα στην Αθήνα, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με celebrities και εγχώριες λάτρεις της μόδας να ποδοπατιούνται κυριολεκτικά στο «H&M» της Ερμού για να πάρουν πρώτες τις 80s δημιουργίες του διάσημου brand σε τιμές «για κοινούς θνητούς».

Νέα Υόρκη-Wall Street
20 Οκτωβρίου

Η Κένταλ Τζένερ, η Ζιζί Χαντίντ και άλλα γνωστά μοντέλα στο λανσάρισμα της συνεργασίας H&M με τον οίκο Balmain

Αθήνα-Ερμού
3 Νοεμβρίου

Το αδιαχώρητο και πολλά… επώνυμα παρατράγουδα στο κατάστημα της Η&Μ

Balmain x H&M. Η νέα συλλογή του πολυτελούς οίκου μόδας, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα «H&M» από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει ιδιαίτερες γούνες, δέρματα και αξεσουάρ, καθώς και υπέρλαμπρα ρούχα και παπούτσια με έντονα μεταλλικά στοιχεία, πέρλες και στρας. Δυο μέρες προτού η συλλογή διατεθεί στο ευρύ κοινό, οι πόρτες άνοιξαν μόνο για fashion bloggers και celebrities που διέθεταν την πολυπόθητη πρόσκληση. Αν και το ραντεβού ήταν για τις 6.30 το απόγευμα, οι ουρές είχαν σχηματιστεί έξω από το κατάστημα της Ερμού ήδη από τις έξι. Αυστηρό σεκιούριτι, κοσμικές κυρίες, δημοσιογράφοι και περαστικοί, που απλά αναρωτιόνταν τι συνέβαινε στο σημείο αυτό, δημιουργούσαν με το παραλήρημά τους έναν πρωτόγνωρο συνωστισμό. «Ασε κάτω το σακάκι, το έπιασα πρώτη εγώ!» τσίριξε καλοβαλμένη νεαρά σε μια κυρία που της τραβούσε την κρεμάστρα. «Οποιος πρόλαβε τη μόδα είδε!» της απάντησε η άλλη ειρωνικά, καταφέρνοντας εντέλει να βάλει το δερμάτινο σακάκι των 400 ευρώ στο καλάθι της και να πάει στο ταμείο. Μάταια προσπαθούσε η τραγουδίστρια Ιλια Ντάρλινγκ να ελαφρύνει το κλίμα με μοντέρνα ακούσματα και οι bartenders με πρωτότυπα κοκτέιλ. Ολοι, ακόμα και γνωστές τραγουδίστριες και παρουσιάστριες, είχαν στήσει ένα ξέφρενο κυνήγι για τα μοναδικά κομμάτια του οίκου Balmain. H Μελίνα Ασλανίδου αναρωτιόταν αν πρέπει να διαθέτει ταχύτητα σπρίντερ και δεξί κροσέ δυνατότερο από του Mάικλ Τάισον για να βρει αξεσουάρ για τις βραδινές της εμφανίσεις, τη στιγμή που οι Bίκυ Καγιά και Σταματίνα Τσιμτσιλή απολάμβαναν τα ράφια… άδεια. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μία από τις δύο ψιθύρισε: «Και δωρεάν να τα έδιναν, τέτοιο χαμό δύσκολα θα βλέπαμε…».

Αγοραστική φρενίτιδα στην Αθήνα προκάλεσε η παρουσίαση της πρώτης σειράς ρούχων που ετοίμασε ο διάσημος γαλλικός οίκος Balmain για την H&M

Από την Κέιτ Μπόσγουορθ στη Ν.Υ. μέχρι την Καίτη Γαρμπή στην Ερμού

Από το αναπάντεχο αυτό παραλήρημα δεν έλειψαν και τα ευτράπελα. Από την πολυκοσμία, δε, κάποιοι κλειστοφοβικοί έπαθαν πανικό και το έβαλαν κακήν κακώς στα πόδια, αναζητώντας λίγο οξυγόνο στον δρόμο προς την έξοδο. Ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγαλύτερος από το αντίστοιχο event που έγινε στη Νέα Υόρκη, στο οποίο έτρεξαν και φόρεσαν πρώτες κομμάτια από τη συλλογή το διάσημο it girl της μόδας Αλέξα Τσανγκ και η ηθοποιός Κέιτ Μπόσγουορθ. Ο κόσμος ήταν τόσο εξιταρισμένος που θα εξασφάλιζε ένα κομμάτι υψηλής ραπτικής σε πιο προσιτή τιμή, που από τη μανία του έριξε κάτω μέσα σε χρόνο ρεκόρ μέρος από τις εσωτερικές βιτρίνες αλλά και ράφια! Γνωστή ξενοδόχος της Μυκόνου βρέθηκε στο πάτωμα να ποδοπατιέται, κοσμική fashion icon δάκρυσε όταν αντιλήφθηκε ότι το φόρεμα που είχε ονειρευτεί είχε κάνει φτερά, ενώ κάποιες άλλες έδωσαν πραγματική μάχη πάνω από τις κίτρινες μπλούζες με τα σιρίτια. Οι καλεσμένοι έμπαιναν μέσα και άρπαζαν κυριολεκτικά ό,τι έβρισκαν, προκειμένου να πετύχουν το σωστό νούμερο και να πουν ότι εντέλει «κέρδισαν» κάνοντας μια αγορά. Στα δοκιμαστήρια υπήρχε ουρά αρκετών μέτρων, όπως άλλωστε και στα ταμεία, όπου το ρευστό έρρεε άφθονο, παρά την οικονομική κρίση.

Η Ερμού φράκαρε από το πλήθος του κόσμου που διψούσε για υψηλή ραπτική αψηφώντας τα capital controls

Οι bartenders ετοίμαζαν δροσερά κοκτέιλ για τους μαινόμενους παρευρισκόμενους

Απέξω μαζεμένοι φωτογράφοι απαθανάτιζαν τα γεγονότα, ενώ δημοσιογράφοι περίμεναν υπομονετικά τους πρωταγωνιστές της εγχώριας σόουμπιζ για μια δήλωση. «Ολες αυτές οι λαϊκές ήρθαν να πάρουν ρούχα για να τα φοράνε στον Τσαλίκη!» διαμαρτυρήθηκε νεαρή γόνος, που έμεινε με άδεια χέρια, απολαμβάνοντας τη συλλογή του Balmain μόνο από φωτογραφίες στο κινητό της. «Αν είχαν περισσότερα χρήματα, θα πήγαιναν στον ίδιο τον Βalmain!» της απάντησε αποστομωτικά κάποια κυρία που έτυχε να την ακούσει βάζοντας τέλος στις αψιμαχίες πάνω και δίπλα από τις κρεμάστρες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Μελίνα Ασλανίδου με την υπεύθυνη επικοινωνίας της H&M Μαρίζα Πετράκου

Από τις πρώτες που έσπευσαν ήταν η Καίτη Γαρμπή

Η Μαρία Ηλιάκη με τη διαιτολόγο Μαρία Ψωμά

Η fashion blogger Νεφέλη Γεωργαλά 

Η Βίκυ Καγιά βγάζει selfie μέσα στο κατάστημα της H&M

Η Ελένη Φουρέιρα

H Μαρία Μπεκατώρου φορτωμένη με κρεμάστρες και ρούχα

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.