Ειδησεογραφικό site

Φρίκη στις ΗΠΑ: Χτύπησαν 17χρονο με ματσέτα, τον έθαψαν ζωντανό και έκαναν σεξ στον τάφο του

35

 

Τέσσερις φοιτητές από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορούνται ότι σκότωσαν έναν 17χρονο έφηβο με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο, τραυματίζοντάς τον με ματσέτα και έπειτα θάβοντάς τον ζωντανό ενώ δύο από αυτούς «γιόρτασαν» την φρικτή τους πράξη κάνοντας σεξ πάνω στον τάφο του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 18χρονη Desiray Strickland, ο 20χρονος Kaheem Arbelo, ο 18χρονος Jonathan Lucas και ο 19χρονος Christian Colon προετοίμαζαν τη στυγερή δολοφονία για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Μάλιστα, αρκετές ημέρες πριν από το συμβάν είχαν κρύψει το φονικό όπλο, δηλ. τη ματσέτα, σε μία απομονωμένη δασική περιοχή κοντά στην πανεπιστημιούπολη όπου διέμεναν τόσο αυτοί όσο και το θύμα τους, ενώ είχαν ανοίξει ήδη και τον λάκκο όπου θα έθαβαν τον 17χρονο.

Στις 28 Ιουνίου, οι τέσσερις σαδιστές φοιτητές παρέσυραν τον Jose Amaya Guardado στο δάσος. Τα τρία αγόρια της παρέας επιτέθηκαν στον ανυποψίαστο νερό μαχαιρώνοντάς τον επανειλημμένα με μία ματσέτα, την ώρα που η Strickland είχε απομακρυνθεί από το σημείο που βρίσκονταν ψάχνοντας ένα μέρος να ουρήσει. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανατριχιαστική μαρτυρία των δραστών, όταν επέστρεψε η κοπέλα παραπονέθηκε στους φίλους της επειδή δεν την περίμεναν ώστε να αρχίσουν μαζί τον βασανισμό και έσπευσε να μαχαιρώσει και αυτή το ήδη κατακρεουργημένο θύμα.

Όταν ο 17χρονος δεν είχε άλλες δυνάμεις να αντισταθεί, οι τέσσερεις σαδιστές φίλοι τον διέταξαν να μπει στον ρηχό λάκκο που είχαν ανοίξει και τον έθαψαν ενώ εκείνος ακόμα ξεψυχούσε. Στη συνέχεια, έκαψαν τα ρούχα του και όλα τα πράγματα που είχε μαζί του, προτού o Lucas και ο Colon επιστρέψουν στο πανεπιστήμιο, αφήνοντας το αρρωστημένο ζευγάρι (δηλ. την Strickland και τον Arbelo) μόνους για να «το γιορτάσουν» κάνοντας σεξ κοντά στον τάφο του θύματός τους.

Το πτώμα του νεαρού εντοπίστηκε τρεις μέρες αργότερα από τα αδέρφια του, που είχαν τρελαθεί από την αγωνία τους λόγω της εξαφάνισης του 17χρονου. Σύμφωνα με την αστυνομία και οι τέσσερις δράστες έχουν πλέον συλληφθεί και ομολογήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αντιμετωπίζουν τη θανατική ποινή για το φρικτό τους έγκλημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.