Ειδησεογραφικό site

Φονικό μεταξύ εφήβων – Τον πυροβόλησε για την τιμή της αδερφής του

27

«Πείραζε την αδερφή μου και τον εκδικήθηκα» ήταν τα λόγια του 16χρονου στις αστυνομικές αρχές, παρότι στην αρχή δήλωνε πως ήταν εκείνος το θύμα αφού ο 16χρονος τον εκφόβιζε.

Τελικά μετά από τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 16χρονος έλεγε ψέματα πως ήταν ο ίδιος θύμα μπουλινγκ, καθώς το χέρι του οπλίστηκε για να υπερασπιστεί την αδερφή του, την οποία ο 15χρονος έβλεπε ερωτικά! «Την έβλεπε ερωτικά και με πείραζε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 16χρονος μην μπορώντας να αντέξει τα πειράγματα και τις κολακείες που ο 15χρονος έκανε στην 16χρονη αδελφή του πήγε και τον βρήκε για να εξηγηθεί μαζί του. Τελικά οι δύο ανήλικοι μαθητές δεν τα βρήκαν διά του λόγου και ο 16χρονος έφυγε ταπεινωμένος και εκνευρισμένος. Θόλωσε και κατευθύνθηκε στο σπίτι του θείου του προκειμένου να πάρει την καραμπίνα του πατέρα του που ήξερε πως βρισκόταν εκεί.

Κατόπιν ο 16χρονος, αφού πήρε την καραμπίνα, επέστρεψε στο χώρο του σχολείου, όπου βρισκόταν ο 15χρονος, περίπου στις 19:30 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε ήταν που ο 16χρονος πυροβόλησε το θύμα από απόσταση 10 μέτρων, παρότι ο 15χρονος με το που τον είδε εξαγριωμένο και κρατώντας καραμπίνα άρχισε να τρέχει.

Ο 16χρονος, χωρίς να πει λέξη κοίταξε το θύμα του και τον πυροβόλησε, λένε μαρτυρίες από την περιοχή.

Ο άτυχος 15χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθεί μετά τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Ο 16χρονος δράστης κρατείται στην διεύθυνση ασφαλείας Πατρών. Στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας, συνελήφθη και η 42χρονη μητέρα του 15χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται ο 42χρονος πατέρας του και ο 39χρονος θείος του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και πλημμελούς φύλαξης και κατοχής, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, κυνηγετικού όπλου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.