Ειδησεογραφικό site

«Φαρμάκι» στάζει ο Τατσόπουλος: Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι παιδική χαρά

36

Τη διαπίστωση πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται σαν να είναι αντιπολίτευση έκανε ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, σημείωσε πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος συμπεριφέρεται σαν παιδική χαρά.

«Ο Τσίπρας δίνει το ελεύθερο σε αυτή την παιδική χαρά, να βγούνε και να πούνε ότι δεν υπογράφουν την επαχθή συμφωνία, ώστε να πάμε σε ψήφο εμπιστοσύνης και η συμφωνία να ψηφιστεί με τις πλάτες του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε ο κ. Τατσόπουλος.

Μάλιστα, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι είναι κυβέρνηση και αντιπολίτευση μαζί, ενώ δεν δίστασε να επικαλεστεί και όσα δήλωσε τη Δευτέρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας κακλαμάνης, ότι «όλα αυτά είναι ένα ακραίο θέατρο» και πως θα επιβληθούν «τεσσερις φορές σκληρότερα μέτρα από το μέιλ Χαρδούβελη, μέσα στους επόμενους μήνες».

Ο κ. Τατσόπουλος είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει «το μνημόνιο της αριστεράς» και υπογράμμισε πως «εάν γίνει υποτίμηση του νομίσματος, θα ακριβύνουν οι εισαγωγές και θα γίνουν πιο φτηνές οι εξαγωγές. Ωστόσο, στην Ελλάδα, δεν έχουμε παραγωγικό ιστό για εξαγωγή, άρα το σενάριο αυτό δεν μας βγαίνει. Πρέπει σε αυτή την παιδική χαρά να μπει ένα τέρμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.