Ειδησεογραφικό site

Φάκελος με τρεις σφαίρες εστάλη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου- Απειλές κατά υπουργών και δικαστικών για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

80

Φάκελος με τρείς σφαίρες των 7,62 χιλιοστών από Καλάσνικοφ, έφτασε στον Αρειο Πάγο με παραλήπτη την εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου και αποστολέα στο όνομα Αλεπουδέλης.

Το κείμενο που συνόδευε τις σφαίρες είναι γραμμένο σε αρχαιοελληνική μορφή και αναφέρει: «οποίος πήρε μέρος σε αυτή τη βρωμιά, υπουργοί, δικαστικοί, έχει δεκαπέντε μέρες προθεσμία να επανορθώσει. Προφυλακίσεις, αποφυλακίσεις, αλλιώς αυτά τα πράγματα (σ.σ.: οι σφαίρες) θα έρθουν αθόρυβα και από μακριά».

Εισαγγελικές πηγές εκτιμούν πως ο αποστολέας του φακέλου προέρχεται από το χώρο της ακροδεξιάς και θεωρούν ότι μπορεί να σχετίζεται με την ποινική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη, σε βάρος των βουλευτών, αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής.

Τι λέει η Χρυσή Αυγή για το φάκελο με τις σφαίρες

Με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο μετα τις 15:00 η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζει «αστεία προβοκάτσια» την υπόθεση και κάνει λόγο για δημιουργία εντυπώσεων: «Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον παρακρατικό μηχανισμό που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Καταδικάζουμε την αστεία προβοκάτσια με τον απειλητικό φάκελο στον Άρειο Πάγο. Διαμηνύουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως με τέτοιες μεθοδεύσεις δεν σταματά η ραγδαία εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής».

Τα σχόλια είναι κλειστά.