Ειδησεογραφικό site

«Υιοθετεί» το στυλ του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Καραμανλής: Χωρίς γραβάτα στην ορκομωσίατης Βουλής!

52

Στη διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων βουλευτών την Πέμπτη το πρωί, η πλειοψηφία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε χωρίς γραβάτα, όπως το συνηθίζει.

Επίσης, το πρόσωπο που έκανε την έκπληξη ήταν ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού παρά το γεγονός ότι κατά την είσοδό του στη Βουλή δεν φορούσε γραβάτα, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας εμφανίστηκε με μία λεπτή μπλε γραβάτα.

Σε ό,τι αφορά τώρα τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι κύριοι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας φορούσαν όλοι γραβάτα, γεγονός που σίγουρα δεν προκάλεσε έκπληξη. Αυτό που ίσως δεν περιμέναμε ήταν να δούμε τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, χωρίς γραβάτα.

Κάποιοι έσπευσαν αντιμετωπίζοντας το γεγονός με χιούμορ να μιλήσουν για στιλιστική ταύτιση με τον ΣΥΡΙΖΑ και προχωρώντας ένα ακόμα βήμα, έσπευσαν να το ερμηνεύσουν ως δείγμα της… σύμπνοιας με την κυβέρνηση, αν λάβει κανείς υπόψη του και τα σενάρια που είχαν δει κατά διαστήματα το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ:news.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.