Ειδησεογραφικό site

Τσίπρας: Ο Σαμαράς ευθύνεται για την τετράμηνη παράταση της αποσταθεροποίησης

51

Επίθεση στον πρωθυπουργό στον οποίο επέρριψε τις ευθύνες για «την τετράμηνη παράταση της έντασης και της κινδυνολογίας της αποσταθεροποίησης» εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα της Τετάρτης.

Επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο ίδιος κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «να σταματήσει τους σχεδιασμούς της κλιμάκωσης της έντασης και της προσπάθειας αποσταθεροποίησης, του ζήτησα τη συντεταγμένη και ομαλή προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία».

Πρόσθεσε δε ότι «στη γραμμή Σαμαρά, τα κυβερνητικά στελέχη επαναφέρουν σενάρια που βάζουν σε κίνδυνο τις καταθέσεις των πολιτών» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «πρωτοφανές αδιέξοδο στο οποίο η κυβέρνηση οδηγεί τον τόπο» επαναλάμβανοντας την αναγκαιότητα προσφυγής στις κάλπες.

Χαρακτήρισε, τέλος, «φιάσκο» το ταξίδι Χαρδούβελη στην Ουάσινγκτον για το οποίο σημείωσε ότι ήρθε «μετά το φιάσκο των Παρισίων και του Βερολίνου» για να επιβεβαιώσει «την εικονική πραγματικότητα του Success story και να φανερώσει τη δραματική αποτυχία της κυβέρνησης Σαμαρά».

Τα σχόλια είναι κλειστά.