Ειδησεογραφικό site

Τσάρλι Σιν: Μια ζωή με πορνοστάρ, ναρκωτικά και AIDS

131

 

Την ώρα που όλοι περιμένουν την επιβεβαίωση από τον ίδιο στην εκπομπή Today πως είναι θετικός στον ιό HIV, ο Τσάρλι Σιν φαίνεται να αντιμετωπίζει την ασθένεια με όργια και ναρκωτικά.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον σταρ να μην το βλέπει το φως του ήλιου και να ζει απομονωμένος στο σπίτι του, βλέποντας το πρωί την οικογένειά του και τους φίλους του, ενώ το βράδυ συνεχίζει τις παλιές του συνήθειες.

Οπως σημειώνουν τα δημοσιεύματα, ο Αμερικανικός ηθοποιός τα τελευταία δύο χρόνια πληρώνει 25.000-30.000 δολάρια κάθε πορνοστάρ, γυναίκες και άνδρες, για να του κρατούν συντροφιά με σεξ και ναρκωτικά.

Χαρακτηριστική είναι η ομολογία της Κέισι Τζόρνταν, μιας 22χρονης πρωταγωνίστριας πορνοταινιών, η οποία έλαβε το ποσό των 30.000 δολαρίων για να περάσει μια νύχτα μαζί του: «Οταν με κάλεσαν στο πάρτι του χάρηκα γιατί δεν ήξερα αν θα μου δοθεί ποτέ η ευκαιρία να τον γνωρίσω. Πίστευε ότι οι πορνοστάρ δεν ήταν ευτυχισμένες. Το ίδιο συνέβαινε και με αυτόν, οπότε ένιωθε πιο άνετα να συνυπάρχει μαζί μας» είχε δηλώσει παλαιότερα.

Για να μην διαρρεύσει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει δημιουργήσει ένα «κέντρο διοίκησης» στο γκαράζ του σπιτιού του, το οποίο ελέγχει όποιον μπαίνει και βγαίνει από το κτίριο. Οι πορνοστάρ υπογράφουν συμφωνία εχεμύθειας πως δεν θα αποκαλύψουν τίποτα απ’ όσα γίνονται μέσα στο σπίτι και παραδίδουν το κινητό τους στους άνδρες ασφαλείας.

Σκηνοθέτες πορνό, που έχουν μιλήσει με επισκέπτες του Σιν, αποκαλύπτουν πως το «κέντρο διοίκησης» είναι γεμάτο κάμερες, οι οποίες καταγράφουν κάθε κίνηση.

Μάλιστα, σκηνοθέτης αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός κάνει χρήση κρακ, τονίζοντας πως «τους τελευταίους έξι μήνες η κατάστασή του δεν είναι καλή. Δεν λέω ότι έχει να κάνει με το AIDS αλλά άκουσα ότι είναι χάλια. Είναι χλωμός, αδύνατος, δεν βγαίνει στον ήλιο και κυκλοφορεί με τσιρότα. Έτσι συμβαίνει όταν κάνεις πολύ κρακ».

«Έχει ένα κομοδίνο γεμάτο χρήματα. Ανοίγει το συρτάρι και βγάζει δεσμίδες χρημάτων για να πληρώσει όσους έρχονται σπίτι του», συμπληρώνει.

Οι λεπτομέρειες της ζωής του έρχονται την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να ομολογεί δημόσια στην εκπομπή Today πως πάσχει από AIDS.

Το Radaronline ήταν αυτό που αποκάλυψε πρώτο τη μάχη που δίνει ο σταρ το 2014, με τους εκπροσώπους του Τύπου του να το διαψεύδουν.

Από την άλλη πλευρά, το National Enquier, που αποκάλυψε την επικείμενη δημόσια παραδοχή του σταρ σε εκπομπή, σημειώνει πως ο ηθοποιός προσπαθούσε να πολεμήσει επί χρόνια πως έχει HIV, ενώ συμμετείχε σε γνωστές ταινίες και αμερικανικές σειρές και είχε σεξουαλικές σχέσεις με πολλές γυναίκες.

«Ο Charlie πίστευε ότι ήταν άφθαρτος και δεν έπαιρνε προφυλάξεις, ακόμη και παρά το γεγονός ότι επιδίδονταν σε σεξουαλικές πρακτικές «υψηλού κινδύνου»», λέει άτομο από το φιλικό του περιβάλλον.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πολλές ήταν εκείνες οι γυναίκες που καταγγέλλουν τον ηθοποιό πως τις εξέθεσε στο ιό, ενώ μια από αυτές κατάφερε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό για να μην πει τίποτα σε κανέναν.

Ο ίδιος ο ηθοποιός βέβαια υποστηρίζει πως δεν ήξερε πως έχει μολυνθεί και φοβάται πως δεν θα έχει θέση πια μπροστά στα φώτα.

«Ο Τσάρλι νόμιζε πως είναι άφθαρτος και δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη, ενώ έκανε »υψηλού κινδύνου» σεξ», τονίζει στενός του φίλος.

Το περιοδικό National Enquier, επιπλέον, επισημαίνει πως η πρώην σύζυγός του Μπρουκ Μιούλερ ισχυρίζεται πως ο 50χρονος σταρ την μόλυνε σκόπιμα.

Αυτό που περιμένουν πλέον όλοι είναι τη δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού και το τι έχει να πει.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.