Ειδησεογραφικό site

Τρομερές ύβρεις σε τηλεοπτικό καβγά Κατρούγκαλου-Λοβέρδου για την δήλωση Καμμένου περί στρατού (Βίντεο)

34

Αγριος καβγάς ξέσπασε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο στούντιο του Mega και στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με την Ολγα Τρέμη εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, «Κοινωνία ώρα Μηδέν».

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος οι οποίοι αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς σε πολύ υψηλούς τόνους.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Κατρούγκαλος προσπάθησε να παρουσιάσει το τεχνικό μέρος και τις διαδικασίες που συνοδεύουν το δημοψήφισμα, ο κ. Λοβέρδος του ζητούσε επίμονα να σχολιάσει τις δηλώσεις  του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου, περί περιφρούρησης του εσωτερικού της χώρας από το στρατό.

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», του απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος μαινόμενος του απάντησε: «Να μιλάς καλύτερα, με επιχειρήματα κι είσαι και συνάδελφος…» για να πάρει την εξής απάντηση από τον κ. Κατρούγκαλο: «Αυτά να τα πεις στις οροθετικές». Μάλιστα, τη συγκεκριμένη φράση την επαναλάμβανε συνεχώς και ο κ. Λοβέρδος του απάντησε με τους εξής χαρακτηρισμούς: «Τραμπούκε, τραμπούκε. Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είπε ότι την άδεια την έδωσε η εισαγγελία Αθηνών. Εισαι ψεύτης. Λες ψέματα όπως αναπνέεις. […] Δεν ντρέπεσαι λίγο».

Σε αυτό το σημείο παρενέβη και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση απευθύνθηκε στον κ. Κατρούγκαλο λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι; Είσαι σοβαρός»;

Η Ολγα Τρέμη προσπαθώντας να βάλει σε τάξη τους προσκεκλημένους της τούς απείλησε: «Κύριε Λοβέρδο και κύριε Βορίδη θα φωνάξω τη Ζωή Κωνσταντοπούλου»!

Σε αυτό το σημείο, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται σε ένα τέτοιο πάνελ, ζήτησε συγνώμη από την Ολγα Τρέμη και πέταξε το μικρόφωνο. Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη τον κάλεσε να παραμείνει στη θέση του λέγοντας: «Σε παρακαλώ πολύ μην ακολουθείς γραμμή Λαφαζάνη, κάτσε κάτω και σεβάσου την οικοδέσποινα», αλλά ο κ. Παπαχριστόπουλος απευθυνόμενος στην Ολγα Τρέμη επανέλαβε: «Σας ευχαριστώ πολύ δεν έχω τίποτα μαζί σας».

Τα πνεύματα ηρέμησαν και η Λιάνα Κανέλλη δείχνοντας τον κ. Κατρούγκαλο σχολίασε: Προσέξτε, άκουσε τους συνδαιτυμόνες του και αυτομάτως ηρέμησε, τού ήρθε μήνυμα «μην φωνάζεις», για να απαντήσει ο κ. Κατρούγκαλος: «Προφανώς όταν κάποιος δεν αντέχει τον διάλογο κατευθύνεται στο τσίρκο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.