Ειδησεογραφικό site

Τραυματίες από έκρηξη σε βιοτεχνία βεγγαλικών στο Ζευγολατιό Κορινθίας

42

Ισχυρή έκρηξη σε αποθήκη εργαστηρίου κατασκευής βεγγαλικών, αναστάτωσε πριν από λίγη ώρα το Ζευγολατιό Κορινθίας. Οι ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους έχουν τραυματιστεί και μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Κορίνθου και της Αθήνας.

Η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη, παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής. Ωστόσο, η αποθήκη τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι δυο ιδιοκτήτες, ηλικίας 35 και 38 χρόνων, ενώ στο προαύλιο έπαιζαν ανυποψίαστα τα δύο μικρά παιδιά τους, ένα 11χρονο αγοράκι και ένα 6χρονο κοριτσάκι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο αδέλφια που τραυματίστηκαν βαρύτατα έχουν υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα και η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη, ενώ τα παιδιά χτυπήθηκαν από το ισχυρό οστικό κύμα και φέρουν και αυτά εγκαύματα. Για τη μεταφορά τους στα νοσοκομεία βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση με ασθενοφόρα και προπομπούς άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί η φωτιά στην παρακείμενη βιοτεχνία βεγγαλικών, αλλά και άνδρες και της Αστυνομίας που απομακρύνουν τους περίοικους, αφού υπάρχει φόβος να γίνουν και νέες εκρήξεις.

Τα σχόλια είναι κλειστά.