Ειδησεογραφικό site

Τραγωδία στους Αμπελόκηπους: 39χρονος κλειδώθηκε στο μπαλκόνι και έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο

33

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στους Αμπελόκηπους με τον θάνατο ενός 39χρονου άντρα που χθες έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Ηταν Τρίτη, 19:30 το απόγευμα όταν οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που συνέβη το περιστατικό αλλά και των διπλανών κτιρίων άκουσαν ένα δυνατό γδούπο και έτρεξαν να δουν τι συνέβη.

Ολοι έμειναν έκπληκτοι όταν αντίκρισαν τον 39χρονο σωριασμένο στο έδαφος, βαριά χτυπημένο και ματωμένο. Όλοι κατάλαβαν πως ήταν ο ευγενικός ένοικος Τ.Κ. του 5ο ορόφου.

Τα πρώτα λεπτά μετά την πτώση του, ο άντρας είχε τις αισθήσεις του και αμέσως οι γείτονες του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο άντρας έπεφτε από όροφο σε όροφο και μάλλον είχε κλειδωθεί έξω και προσπαθούσε να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι πρέπει να σκόνταψε ενώ περνούσε από το φωταγωγό στην μπαλκονόπορτα.

Ο 39χρονος ήταν εργαζόμενος σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού και ζούσε στην πολυκατοικία των Αμπελοκήπων τους τελευταίους 6 μήνες.

Οι αρχές ερευνούν όλα τα περιστατικά με μεγαλύτερη πιθανότητα του ατυχήματος

Σύμφωνα με τους κατοίκους πρόκειται για έναν άνθρωπο καλοπροαίρετο και ευγενή πρόθυμο πάντα να βοηθήσει τον διπλανό του.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.