Ειδησεογραφικό site

Τραγωδία στη Νίκαια -Ενας νεκρός από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα

48


Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ένας 82χρονος πρώην αστυνομικός, στο σπίτι που κάηκε ολοσχερώς στη Νίκαια. Η πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου στην οδό Φιλαδελφείας 68, στη Νίκαια, στον Πειραιά. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και αμέσως άρχισε η επιχείρηση κατάσβεσης.

Η σύζυγος του ηλικιωμένου, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά κατάφερε να φύγει από το φλεγόμενο σπίτι μαζί με τα δύο εγγόνια τους. Ωστόσο η φωτιά επεκτάθηκε τόσο γρήγορα και δεν πρόλαβε να επιστρέψει για να βοηθήσει και τον άτυχο σύζυγό της.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10 το πρωί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στις 10 το πρωί από τους γειτόνες που είδαν καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα, και συγκεκριμένα από τη μεριά του ακάλυπτου όπου «βλέπει» η κουζίνα. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, η Πυροσβεστική κατάφερε να κατασβέσει τη φωτιά και να περάσει στο στάδιο της αποκάθαρσης. Ωστόσο, εξ αιτίας του μεγάλου θερμικού φορτίου εξακολουθούν να βγαίνουν καπνοί από το διαμέρισμα. Μάλιστα ένας πυροσβέστης λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Γείτονες υποστήριξαν πως εντός του σπιτιού όταν ξέσπασε η φωτιά, ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με τα εγγόνια του. Η γυναίκα κατάφερε να πάρει τα παιδιά και να βγει έξω από το φλεγόμενο διαμέρισμα. Ωστόσο, οι γείτονες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος πάσχει από κινητικά προβλήματα και για αυτό έχει εγκλωβιστεί μέσα στο διαμέρισμα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.