Ειδησεογραφικό site

Δύο υπερτυχεροί μοιράζονται τα 18 εκατ. ευρώ – Τα μαγικά νούμερα του Τζόκερ

44

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγο η πολυαναμενόμενη κλήρωση του Τζόκερ από την οποιά αναδείχθηκαν οι εξής αριθμοί: 9,  14, 20, 24, 30 και αριθμός Τζόκερ το 16

Τελικά η σημερινή κλήρωση ανέδειξε δ’υο υπερτυχερούς που μοιράζονται το αστρονομικό ποσό των περίπου 18 εκατ. ευρώ. Το ακριβές ποσό που θα εισπράξει ο κάθε τυχερός ανέρχεται σε 9.199.462 αν και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το που κατατέθηκαν τα τυχερά δελτία και ποιοι είναι αυτοί που σήμερα μπορούν να κάνουν νέα όνειρα και σχέδια για την ζωή τους!

Πάντως όλη την εβδομάδα, από την Κυριακή μέχρι και σήμερα, επικράτησε φρενίτιδα καθώ με 50 λεπτά που κοστίζει μία στήλη, ο καθένας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται ότι θα βελτιώσει τη ζωή του, ότι θα λύσει άπαξ και διά παντός τα οικονομικά του προβλήματα, ότι θα σαλπάρει για άλλες πολιτείες αποχαιρετώντας την παλιά του ζωή και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Από τον άνδρα που έγινε πρώτο θέμα το πρωί χάρη στην πρωινή εκπομπή του Σκάι που τον εντόπισε να καταθέτει σε πρακτορείο ποσό 3.000 ευρώ επειδή είδε όνειρο τους 13+3 αριθμούς στους οποίους στοιχημάτισε, μέχρι τους υπέργηρους ή τα παιδιά που κάνουν όνειρα πιο… πεζά απ’ αυτά των μεγάλων και σχεδιάζουν απλώς με τα κέρδη τους να αγοράσουν την καλύτερη παιχνιδομηχανή ή το πιο σύγχρονο smartphone, όλοι τρέχουν να παίξουν τζόκερ…

Σε αυτό το τεράστιο εργοστάσιο ονείρων στο οποίο έχει μετατραπεί η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ όπου υπολογίζεται ότι ο νικητής ή οι νικητές, όσοι δηλαδή μαντέψουν το συνδυασμό των 5+1 τυχερών αριθμών, θα μοιραστούν 17 εκατ.ευρώ έχουν «επενδυθεί» συνολικά περισσότερα από 90 εκατ.ευρώ! Ο νικητής (ή οι νικητές) που θα προβλέψει όλους τους αριθμούς της κληρωτίδας προβλέπεται να εισπράξει 17 εκατ.ευρώ.

Είναι ενδεικτικό ότι από την προηγούμενη Κυριακή, από το τελευταίο τζακ ποτ δηλαδή, μέχρι και σήμερα παίχτηκαν περίπου 17,5 εκατ.ευρώ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από τα πρακτορεία η κίνηση και η… φρενίτιδα στα πρακτορεία δεν θυμίζει απλώς αλλά έχει ξεπεράσει την κλήρωση της Κυριακής, αν και πρόκειται για καθημερινή.

Τα σχόλια είναι κλειστά.