Ειδησεογραφικό site

Το Ποτάμι: Μέσω διαδικτύου η διαδικασία επιλογής υποψηφίων βουλευτών

27

«Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική» τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, καλώντας τους πολίτες να προτείνουν υποψήφιους

Με σύνθημα «όχι κομματικοί υποψήφιοι αλλά υποψήφιοι από την κοινωνία», Το Ποτάμι ξεκίνησε τη διαδικασία για την επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του στις προσεχείς εκλογές.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη καλεί τους εθελοντές του κόμματος αλλά και όλους τους πολίτες να προτείνουν υποψήφιους βουλευτές μέσα από ειδική πλατφόρμα που λειτουργεί στην ιστοσελίδα του Ποταμιού (το σχετικό link στη διεύθυνση http://topotami.gr/protine-esi-ipopsifious-vouleftes/).

«Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση και το Ποτάμι «προσπαθεί να (το) κάνει πράξη από την πρώτη στιγμή», απευθύνοντας κάλεσμα «στους ενεργούς πολίτες να προτείνουν τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή».

«Η ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου, ούτε βέβαια ενός κομματικού μηχανισμού. Και η Βουλή δεν θα πρέπει να έχει θέσεις μόνο για τους κληρονόμους, τους πλούσιους και τα κομματικά επαγγελματικά στελέχη» , προστίθεται στη ανακοίνωση.

«Χρειάζονται δημιουργοί, τολμηροί που έχουν δώσει δείγματα γραφής στην κοινωνία και ξέρουν τι θέλουν και κυρίως ξέρουν πώς θα το πετύχουν», συνεχίζει το Ποτάμι, που ζητεί από τους εθελοντές, τους φίλοι του και εν γένει τους ενεργούς να υποβάλουν τις προτάσεις τους επιλέγοντας «τους καλύτερους εκπροσώπους αυτής της νέας εποχής».

«Το Ποτάμι δεν έχει βαρίδια, δεν έχει δεσμεύσεις και θα προσπαθήσει να επιλέξει τους καλύτερους» τονίζεται επισημαίνοντας ταυτόχρονα το επιτυχές προηγούμενο των ευρωεκλογών οπότε το 1/3 του ευρωψηφοδελτίου του νεοπαγούς κόμματος συγκροτήθηκε με βάση τις προτάσεις των πολιτών.

«Η κοινωνία προτείνει λοιπόν, το Ποτάμι ακούει και παίρνει τις αποφάσεις του κάνοντας στις εκλογές τη δική του τελική πρόταση προς τις τοπικές κοινωνίες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.