Ειδησεογραφικό site

Το καλοκαίρι μας υποδέχεται με βροχές και καταιγίδες

53

Με τοπικές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα μας υποδέχεται το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Στη Θράκη και στην ανατολική Μακεδονία προβλέπεται συννεφιά, βροχές και κατά διαστήματα καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει 20 με 22 βαθμούς.

Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία η Κυριακή θα κυλήσει με αρκετές ώρες ηλιοφάνειας, όμως το απόγευμα στα ορεινά θα εκδηλωθούν μπόρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στην κεντρική Μακεδονία στους 23 με 25 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία έως τους 18 με 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο και στη δυτική Στερεά προβλέπονται, στα πεδινά λίγες νεφώσεις και στα ορεινά και ημιορεινά λίγες βροχές.

Στα νησιά του Ιονίου και στην Πελοπόννησο αναμένονται αρκετές ώρες με ήλιο, αλλά και μικρής διάρκειας βροχές. Τα θερμόμετρα στην ανατολική και τη νότια Πελοπόννησο θα δείξουν μέχρι και 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα και στον Κορινθιακό θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται, ηλιοφάνεια και ενισχυμένοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες προβλέπονται κατά τόπους νεφώσεις και λίγες σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια άστατος καιρός με παροδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς.

Στην Αττική, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές ώρες. Τα θερμόμετρα θα δείξουν από 15 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε καλό καιρό και βορειοδυτικούς ανέμους μέτριας έντασης. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.