Ειδησεογραφικό site

Το δωμάτιο των τρομοκρατών του Παρισιού – Γεμάτο σύριγγες και βελόνες

34

To δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμειναν το προηγούμενο βράδυ της επίθεσης οι μακελάρηδες του Παρισιού φέρνει στο φως ο ιστότοπος της γαλλικής Le Point.

Για το δωμάτιο αυτό, όπως και για ένα ακόμη στο ίδιο ξενοδοχείο, είχε γίνει κράτηση στο όνομα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Ο αδελφός του Ιμπραχίμ Αμπντεσλάμ είναι αυτός που κατάφερε να διαφύγει και ακόμη αναζητείται.

Το ξενοδοχείο στο οποίο έμειναν οι μακελάρηδες πριν από την επίθεση βρίσκεται στο προάστιο Alfortville, στα νότια το Παρισιού και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι γεμάτο σύριγγες και κουτιά πίτσας. Σύμφωνα με τον γαλλικό ιστότοπο, έχουν βρεθεί ακόμη βελόνες και σωλήνες, ενώ η ίδια πηγή αναφέρει ότι η γαλλική Αστυνομία εξετάζει το αν οι βελόνες χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή εκρηκτικών ή για χρήση ναρκωτικών.

Το Le Point αναφέρει ότι ο Αμπντεσλάμ είχε κάνει κράτηση για δύο δωμάτια και ότι παρότι το ξενοδοχείο δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα με κάμερες ασφαλείας για να έχει καταγράψει την κίνηση των δραστών, η γαλλική Αστυνομία φέρεται να έχει βρει DNA το οποίο ταιριάζει με αυτό των μακελάρηδων.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.