Ειδησεογραφικό site

Το αληθινό debate γίνεται στο twitter… με καυστικά σχόλια

43

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που ξεκίνησε η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών τα social media γέμισαν με σχόλια όλων των ειδών τόσο για τους επικεφαλής των κομμάτων όσο και για τους δημοσιογράφους που συμμετέχουν στο debate.

Πρωταγωνιστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για ακόμη μία φορά είναι το Twitter με το hashtag «#ERTdebate2015» να είναι το πιο δημοφιλές και τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει φωτιά.
Άλλοι, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν το ρόλο του σχολιαστή, επικεντρώθηκαν στο να επιχαίρουν ή να επικροτούν τις τοποθετήσεις των αρχηγών και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Άλλοι άρχισαν να. τρολάρουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς αναφορικά με την εμφάνισή τους και τις γνώσεις τους, ενώ άλλοι εξέφρασαν την επιθυμία να μπουκάρει μέσα στο στούντιο η Ζωή Κωνσταντοπούλου και να κάνει τα μηχανάκια της AGB να «τρελαθούν».

Από τα πυρά των σχολιαστών δεν έχει ξεφύγει κανείς πολιτικός ως προς τις τοποθετήσεις του, ενώ δε λείπουν και σχόλια που «μαντεύουν» τι γίνεται μέσα στο στούντιο όταν η κάμερα εστιάζει σε ένα πρόσωπο.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:

twitter-debate

twitter-debate2

twitter-debate3

twitter-debate4

twitter-debate5

twitter-debate6

twitter-debate7

twitter-debate8

twitter-debate9

twitter-debate10

Τα σχόλια είναι κλειστά.