Ειδησεογραφικό site

Του σερβίρισαν μουχλιασμένο burger και τους τιμώρησε με αυτές τις φωτογραφίες (Φωτό)

45

Ο Βρετανός Edward Porter επισκέφθηκε ένα κατάστημα των McDonald’s στο Holborn, στο κεντρικό Λονδίνο, για να αγοράσει ένα burger. Ο 33χρονος άνδρας έμεινε έκπληκτος μπροστά στο φαγητό που του σερβίρισαν, όταν είδε ότι το ψωμάκι του burger ήταν μουχλιασμένο.

Ο άνδρας ζήτησε να δει τον υπεύθυνο του καταστήματος για να διαμαρτυρηθεί, αλλά, όπως ο ίδιος δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, ο υπεύθυνος του έδωσε μερικά κουπόνια για δωρεάν φαγητό αξίας 20 ευρώ… Ο 33χρονος δεν έμεινε ικανοποιημένος και δήλωσε ότι θα φωτογραφήσει το μουχλιασμένο burger, το οποίο ονόμασε McMould (mould= μούχλα) και θα ανεβάσει τις επίμαχες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Ο Βρετανός πραγματοποίησε την απειλή του και οι καθόλου κολακευτικές για την αλυσίδα fast food φωτογραφίες έχουν γίνει viral με 58.000 θεάσεις (views), μέχρι σήμερα.

Εκπρόσωπος των McDonald’s δήλωσε στην Daily Mirror ότι η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τον πελάτη, αλλά εκείνος είχε υπερβολικές οικονομικές αξιώσεις, κάτι που ο Porter αρνείται. Ο υπεύθυνος της εταιρείας συμπλήρωσε ότι γίνεται έρευνα για το περιστατικό και υποστήριξε πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο συμβάν.


Τα σχόλια είναι κλειστά.