Ειδησεογραφικό site

Τον πρώτο του ξάδελφο διόρισε ως σύμβουλο στο ΥΠΕΞ ο Τσίπρας

38

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο διορισμός του Γ. Τσίπρα του Ηρακλή στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου, σύμφωνα με το Βηματοδότη.

“Αν διαβάσετε την Εφημερίδα Κυβερνήσεως θα διαπιστώσετε ότι υπήρξε ένας διορισμός στο υπουργείο Εξωτερικών”, γράφει ο Βηματοδότης και αποκαλύπτει ότι τη θέση ειδικού συμβούλου στο συγκεκριμένο υπουργείο πήρε ο πρώτος ξάδερφος του Αλ. Τσίπρα και πρώην αρθρογράφος στην εφημερίδα “Αυγή”.

Διαβάζουμε στο Βηματοδότη:

Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίπρα του Ηρακλή, ο οποίος διορίζεται με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών στο πολιτικό γραφείο του Ν. Κοτζιά σε θέση ειδικού συμβούλου. Ο Γ. Τσίπρας τυγχάνει να είναι πρώτος εξάδελφος του Πρωθυπουργού, διεθνολόγος (και αρθρογράφος της «Αυγής») και είχε εμφανιστεί στο υπουργείο Εξωτερικών από την πρώτη ημέρα, από την ώρα δηλαδή που ο κ. Κοτζιάς το παρέλαβε από τον Ευ. Βενιζέλο.

Να σημειωθεί, ότι ο Αλέξης και ο Γεώργιος Τσίπρας είναι δύο αδελφών παιδιά. Του Παύλου και του Ηρακλή Τσίπρα, οι οποίοι είχαν κατασκευαστική εταιρεία. Μάλιστα ο Ηρακλής Τσίπρας, διετέλεσε γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, την περίοδο κατά την οποία οι «πράσινοι» έκαναν την πορεία προς το Γουέμπλει , το 1971 με αντίπαλο τον Άγιαξ, καθήκοντα που είχε αναλάβει ήδη από το 1968.

Τα σχόλια είναι κλειστά.