Ειδησεογραφικό site

Τι σου λείπει Κασιδιάρη Μαργαριταρένιο… Moscino

36

Του Θανάση Παφίλη

Στου Κασσίδη το κεφάλι. Κάπως έτσι έμαθε την πολιτική ο πρώην πρωθυπουργός. Όπως υποστήριξε προχθές με περίσσιο θράσος “έμαθε τα οικονομικά” μέσα σε 7 μήνες !! Ο άνθρωπος που έκλεισε τις τράπεζες και έφερε τους κεφαλαιακούς ελέγχους υποστηρίζει ότι, έμαθε οικονομικά.

Όπως προσθέτει ανασύροντας ένα επιχείρημα καφενείου, μας κόστισε μόλις 90 δισ. ευρώ έναντι 300 δισ. ευρώ των προκατόχων του του παλιού “κατεστημένου”. κατεστημένου. Γιατί δεν πήγαινε να μάθει δηλωτή σ ένα καφενείο για να μας έρθει πιο φθηνά ; Γιατί έμαθε, όμως, στου Κασσίδη το κεφάλι ; Διότι ο Σύριζα ήταν γεμάτος από οικονομολόγους όλων των τύπων. Από οικονομολόγους του δάσους του Νοτίγχαμ (Μηλιός) , μέχρι οικονομολόγους της απάτης (Βαρουφάκης). Τα οικονομικά του κ. Τσίπρα ήταν περιορισμένης ευθύνης.

Στο πως θα βγάλουμε μια λαχειοφόρο αγορά για την χοροεσπερίδα, πως θα μαζέψουμε χρήματα για την πενταήμερη. Έτσι, και με λυμένο τον κ. Βαρουφάκη ο κ. Τσίπρας ακολούθησε το δόγμα “φορολογώ και ξοδεύω”.Ορθώς και ο κ. Θεοδωράκης του υπενθύμισε ότι, δεν γεννήθηκαν όλοι σε σαλόνια κατασκευαστών. Ακόμη κι αν γεννήθηκαν θα είχαν δουλέψει σε κάποια εταιρεία, σ ένα εργοτάξιο. Αντίθετα, η δική μας περίπτωση αφορά έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ειδικός στους λόγους και τα παραμύθια. Λόγους επι λόγων και μάλιστα αν περάσουν μερικές ημέρες ή μήνες μπορείς να ισχυρίζεσαι τα εντελώς αντίθετα. Κάποτε, όμως, όλα αποκαλύπτονται, όπως η απληστία για εξουσία, η αρχομανία. Όπως το καμάρι για ένα σακάκι Moscino, ένα κοστούμι με λεπτό ύφασμα. Τι σου λείπει κασιδιάρη λένε, Μαργαριταρένιο Moscino (σκούφια).

Αναδημοσίευση από protothema.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.