Ειδησεογραφικό site

Τη Δευτέρα «στον αέρα» και η ΕΡΤ 3

28

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η πλήρης επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Η τριάδα των τηλεοπτικών καναλιών του οργανισμού ολοκληρώνεται την Δευτέρα 29 Ιουνίου οπότε επιστρέφει στον αέρα η ΕΡΤ 3 με ανανεωμένο πρόγραμμα.

Προκειμένου οι τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα του καναλιού της Θεσσαλονίκης, θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η επάνοδος και η ανάληψη καθηκόντων του συνόλου των εργαζομένων του ραδιοτηλεοπτικού φορέα, που πριν από δύο χρόνια έχασαν τη δουλειά τους εξαιτίας του λουκέτου της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης, μέχρι την Τετάρτη 1 Ιουλίου θα έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία διασταύρωσης και επαλήθευσης των στοιχείων των εργαζομένων με βάσει τα όσα έχουν δηλώσει εγγράφως στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μόλις τα μέλη της εταιρίας τελειώσουν με τον έλεγχο, ο πλήρης κατάλογος του προσωπικού της ΕΡΤ θα παραδοθεί αμέσως στους ίδιους τους εργαζομένους. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι για να καταφέρουν να αναδείξουν τους εκπροσώπους τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του οργανισμού. Η διαδικασία αυτή, θα πραγματοποιηθεί με μυστική και καθολική ψηφοφορία όπως προβλέπεται από το νόμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.