Ειδησεογραφικό site

Τζόρτζια Σάλπα: Το κορίτσι καλοπαντρεύτηκε!

38

«Οι Έλληνες άντρες είναι 1.000.000 φορές πιο ευθείς από οποιονδήποτε άλλο λαό. Ακόμη και αν περπατάω αγκαλιά με το αγόρι μου, στην Ελλάδα οι άντρες θα έρθουν κοντά για να με γνωρίσουν ή θα αρχίσουν να φωνάζουν μέσα από τα αυτοκίνητα. Κατά την γνώμη μου οι Έλληνες και οι Ιταλοί είναι με διαφορά οι πιο ερωτύλοι.
Σκέφτονται το σεξ 24 ώρες το 24ώρο, επτά μέρες την εβδομάδα…». Η παραπάνω δήλωση, ειπωμένη από τα αισθησιακά χείλη της 5ης πιο sexy γυναίκας στον κόσμο σύμφωνα με την λίστα του FHM εν έτη 2013, φαίνεται να ανήκει πλέον στο παρελθόν καθώς η εκρηκτική Ελληνοϊρλανδέζα εναπόθεσε την καρδιά και το κορμί της στον Βρετανό Joe Penna.
Ήταν το περασμένο Σάββατο όταν η Τζόρτζια Σάλπα, συνοδευόμενη από επτά παράνυφες, αντάλλασσε στο ονειρικό Πόρτο Φίνο της Ιταλίας όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον πολυεκατομμυριούχο εκλεκτό της καρδιάς της, τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί τον Μάρτιο του 2014.
Το Το 30χρονο μοντέλο λίγες ώρες μετά την τέλεση του μυστηρίου έσπευσε ως γνήσια celebrity να μοιραστεί την χαρά της μέσα από τα social media, ανακοινώνοντας σε friends και followers: «Ήταν πραγματικά το πιο μαγικό, ρομαντικό και τέλειο Σαββατοκύριακο! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ευχηθεί κάτι περισσότερο από αυτό που ζήσαμε!
Ήταν σαν παραμύθι, και κατά κάποιον τρόπο, ένα όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια και τους φίλους μας, που το έκαναν τόσο ιδιαίτερο για εμάς».

Το κορίτσι των Βρετανών είναι και δικό μας

Η Τζόρτζια Σάλπα γεννιέται πριν από 30 χρόνια στην Αθήνα από Ιρλανδή μητέρα και Έλληνα (Πειραιώτη) πατέρα. Όταν κλείσει τα πέντε της χρόνια οι γονείς της χωρίζουν και η Τζόρτζια “μετακομίζει” με την μητέρα της στο Δουβλίνο όπου συστήνεται στον λαμπερό κόσμο του modeling στα 14 της χρόνια ύστερα από την επιμονή ενός κυνηγού ταλέντων. Διαφημίσεις, πρωτοσέλιδα, και τηλεοπτικές εκπομπές κατέχουν εξέχουσα θέση στο ημερήσιο πρόγραμμά της με την οικογένεια και τους φίλους της να μιλούν για ένα κορίτσι “που θέλει και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο της show biz”.

Η φήμη της στο Δουβλίνο μεγαλώνει μέρα με τη μέρα “πλάθοντας” το διαβατήριο για ακόμη μεγαλύτερη φήμη και αναγνωρισιμότητα. Το 2012 αποφασίζει να λάβει μέρος στο “Celebrity Bog Brother” της Μεγάλης Βρετανίας και παρότι αποχωρεί από το παιχνίδι σχετικά νωρίς, η εν λόγω συμμετοχή ανεβάζει στα ύψη τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της show biz.
Λίγο αργότερα, η Τζόρτζια Σάλπα, «χτυπάει” την πέμπτη θέση στη λίστα του FHM με τις 100 πιο sexy γυναίκες του κόσμου, την “ταρίφα” ενός από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του Ηνωμένου Βασιλείου, τον τίτλο “Κίμ Καρντάσιαν της Ευρώπης” και την καρδιά του πολυεκατομμυριούχου Joe Penna.
Καθόλου άσχημα για κάποια που ονειρεύεται να φτάσει ψηλά με κυρίαρχο όπλο την εξαργύρωση του σεξ απίλ…

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.