Ειδησεογραφικό site

Τζιτζικώστας: Στις 23 Νοεμβρίου η ΝΔ δεν θα χωρίζεται σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς

31

«Δεν θα χωρίζεται πλέον από τις 23 Νοεμβρίου η ΝΔ σε σαμαρικούς, καραμανλικούς και μητσοτακικούς», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνομιλία που είχε με χρήστες κοινωνικών δικτύων.

Απαντώντας σε ερώτηση χρήστη για το ποιους θα ορίσει αντιπροέδρους του κόμματος σε περίπτωση που εκλεγεί και για το τι θα κάνει με τους συνυποψηφίους του καθώς έχουν απορρίψει το ενδεχόμενο να αναλάβουν εκείνοι τέτοια καθήκοντα, ο κ. Τζιτζικώστας ήταν σαφής: «Μην περιμένετε να πουν κάτι διαφορετικό μέσα στην προεκλογική περίοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως θα βρεθεί για τη θέση του αντιπροέδρου που θα έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής παρουσίας, ένα στέλεχος που να έχει κοινοβουλευτική εμπειρία, γνώσεις, να είναι καλός ρήτορας, να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να μεταφέρει στη Βουλή τη γραμμή που θα συμφωνούμε συλλογικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να υπάρχει αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου, στις ιδιωτικοποιήσεις, στα χρέη της ΝΔ, ακόμη και στο ζήτημα της στρατιωτική του θητείας…«Υπηρέτησα ως πυροβολητής στην Πολεμική Αεροπορία. Δυστυχώς πριν γίνουν οι μειώσεις θητείας…», απάντησε στον Πρόδρομο ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κάποιος άλλος χρήστης των social media τον ρώτησε πότε θεωρεί ότι πρέπει να απομακρύνεται από τη θέση του ένας κρατικός υπάλληλος . «Στις περιπτώσεις διαφθοράς, παράνομης πρόσληψης και κατάχρησης εξουσίας και θέσης, όπως ακριβώς και στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Όσο για τα χρέη της ΝΔ, σε ερώτηση άλλου χρήστη, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος απάντησε: «Πρέπει η Νέα Δημοκρατία, να μάθει να ζει με τα χρήματα που έχει και για να είμαι πιο ακριβής με αυτά που θα τις απομένουν, μετά την αποπληρωμή των χρεών της. Πρώτο μου μέλημα, είναι να βάλω τάξη στις δαπάνες και τη λειτουργία της παράταξης γιατί δεν μπορούμε να ζητούμε την εμπιστοσύνη του κόσμου για να συγυρίσουμε την οικονομία της χώρας αν πρώτα δεν έχουμε συγυρίσει το ίδιο μας το σπίτι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.