Ειδησεογραφικό site

Τζιτζικώστας: Οριστική ρήξη με το παλιό που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ

55

Είμαστε έτοιμοι να προετοιμάσουμε την οριστική ρήξη με το παλιό που αντιπροσωπεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Απόστολος Τζιτζικώστας, καθιστώντας σαφές ωστόσο, ότι πρώτα απ΄ όλα «πρέπει να αλλάξουμε την παράταξή μας».

Κατά τη διάρκεια ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείου του Ηρακλείου, ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «παρακμή» της χώρας και κατήγγειλε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι η προσωποποίηση του παλιού. «Πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία στάθηκε στις επιπτώσεις των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ελλάδα, η οποία όπως εξήγησε, αποτελεί πύλη εισόδου προσφύγων και μεταναστών. «Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτή την κυβέρνηση που μήνυσε τον μοναδικό υπουργό της, που τόλμησε να μιλήσει για ασφάλεια. Με τη στάση τους, μετατρέπουν τη χώρα σε αποθήκη ψυχών και υπάρχει ο κίνδυνος να τη μετατρέψουν και σε πύλη εισόδου τρομοκρατών» προειδοποίησε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τζιτζικώστας διαμήνυσε ότι η Ν.Δ. «δεν μπορεί να ανέχεται, διαμαρτυρόμενη υποτονικά, τα όσα επικίνδυνα για την ασφάλεια των πολιτών και την ασφάλεια της χώρας κάνει αυτή η κυβέρνηση».
Θέτοντας το δίλημμα «ή στεκόμαστε απέναντί τους ή τους αφήνουμε να αποτελειώσουν τη χώρα», ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε την ανάγκη η παράταξη να αλλάξει σελίδα και να γίνει ελκυστική.

Τα σχόλια είναι κλειστά.