Ειδησεογραφικό site

Τζιτζικώστας: Η ΝΔ δεν μπορεί να δώσει συναίνεση στην κυβέρνηση- Αυτό είναι συνενοχή

37

Πολύ πιο επικίνδυνο είναι να παραμείνει μία τέτοια κυβέρνηση, από το να πάμε σε εκλογές για να απαλλαγεί η χώρα, τόνισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τόνισε ακόμη ότι η ΝΔ «δεν μπορεί να δώσει συναίνεση σε μια κυβέρνηση επικίνδυνη γιατί δεν είναι συναίνεση, είναι συνενοχή», ενώ σημείωσε ότι το κόμμα του δεν μπορεί να συμπράξει «με ανθρώπους οι οποίοι έχουν βαθιές ιδεοληψίες, ανικανότητα και το αποδεικνύουν καθημερινά, και όχι μόνο στα θέματα της οικονομίας αλλά και στα εθνικά θέματα».

Ομως, ο κ. Τζιτζικώστας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε μια εθνική κυβέρνηση, χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα και κάποιους από τους υπουργούς, όπως ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

«Αν μιλάμε για αλλαγή του προσώπου του πρωθυπουργού, δηλαδή να φύγει ο κ. Τσίπρας, οι υπουργοί να επιλεγούν από όλους τους υπόλοιπους που ενδεχομένως να συμμετέχουν σε μια τέτοια εθνική κυβέρνηση», σημείωσε, μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Τζιτζικώστας στράφηκε και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, δεδομένου ότι οι άλλοι δύο υποψήφιοι έχουν πάρει θέση κατά της συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «πριν από τις εκλογές έταζε θέση αντιπροέδρου στον κ. Τσίπρα».

Κατηγόρησε ακόμη τον κ. Μεϊμαράκη «έχει επιλέξει να απαιτήσει την ψήφο των Νεοδημοκρατών και όχι να την διεκδικήσει. Δεν έχει βγει να μιλήσει για κανένα θέμα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.