Ειδησεογραφικό site

Τζιτζικώστας: Δεν ξέρω τι θα κάνουν, ζητώ εκλογές αυτή την Κυριακή

31

 

Τη διεξαγωγή των εκλογών για νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αυτή την Κυριακή μετά το φιάσκο της χθεσινής ημέρας ζήτησε επιτακτικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν, ζητώ εκλογές αυτή την Κυριακή. Ο κόσμος ζητά και πρέπει να εκφραστεί» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

«Να ξεχάσουν τα περί ματαίωσης» τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Τζιτζικώστας ο οποίος δήλωσε οργισμένος με όσα συνέβησαν το προηγούμενο 24ωρο «γιατί απογοητεύσαμε τους Νεοδημοκράτες».

«Που είναι ο κ. Μεϊμαράκης τις τελευταίες 24 ώρες; Τον έχετε δει πουθενά;» αναρωτήθηκε ο κ. Τζιτζικώστας επιμένοντας στην παραίτηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ, του γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου και όλων των μελών της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Άφησε, μάλιστα, αιχμές για τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας στον ΑΝΤ1: «ο Β. Μεϊμαράκης, που ορίστηκε από τον Α. Σαμαρά για να οδηγήσει την παράταξη σε εκλογές, ήταν εκείνος που είχε πει από την πρώτη στιγμή πως δεν πιστεύει σε αυτή τη διαδικασία και τελικά η διαδικασία δεν έγινε».

«Αν το θέμα είναι οικονομικό για να μην γίνουν οι εκλογές, ας τις κάνουμε χειρόγραφα, πώς το έκανε το ΠΑΣΟΚ;» αναρωτήθηκε ο κ. Τζιτζικώστας και επέμεινε σε συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων σήμερα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.