Ειδησεογραφικό site

Τζαμτζής: Η Βουλή δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα

35

«Υπάρχει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Οι πιέσεις που ασκούνται είναι πολύ ισχυρές και γενικότερα υπάρχει σκεπτικισμός κι επιφυλακτικότητα», σχολίασε ο βουλευτής Πέλλας με τη ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα. Ο κ. Τζαμτζής, μάλιστα, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις εκτίμησε πως δεν θα περάσουν ενδεχόμενα νέα μέτρα από τη Βουλή.

«Εγώ είμαι επιφυλακτικός και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, να δούμε τι επιπτώσεις έχουν. Φερ’ ειπείν, αυξήσεις σε φάρμακα που ζητούν, αυξήσεις στον Πολιτισμό, αλλαγές στις 100 δόσεις στο νόμο που έχει γίνει. Θεωρώ ότι δε θα περάσουν τέτοια πράγματα και το λέω διότι συζητούμε με τους συναδέλφους», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πέλλας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε και πάνω από όλα επιτέλους η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη της και να τηρήσει το λόγο της, διότι σίγουρα δεν είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης που μας έβαλε κάποτε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το βλέπει ο καθένας αυτό το πράγμα», πρόσθεσε.

Ο κ. Τζαμτζής, επίσης, μίλησε και για την δήλωσή του σχετικά με «κλέφτες, απατεώνες και ανθρώπους που λήστεψαν το κράτος» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως: «Δεν έβρισα. Δικαιολόγησα ένα πράγμα».

«Εγώ είπα ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έπεσε στο 5%, επειδή ψήφισε το μνημόνιο αλλά, επειδή κάποια στελέχη του είχαν κλέψει και αυτά πηγαίνουν και στην Δικαιοσύνη. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν συμπλήρωσα ότι πολλοί από αυτούς πηγαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και βρίσκουν φωλιά εκεί», είπε ακόμη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.