Ειδησεογραφικό site

Τζέρεμι Κλάρκσον: Δείτε πόσα παίρνει ο πιο καλοπληρωμένος τηλεπαρουσιαστής της Βρετανίας

46

Ο πανύψηλος Τσέρεμι Κλάρκσον (1,96 μ.) θα μπορεί να επαίρεται ως ο πιο καλοπληρωμένος τηλεπαρουσιαστής στη Βρετανία λαμβάνοντας το ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Telegraph».

O Κλάρκσον απολύθηκε τον περασμένο Μάρτιο από το ΒΒC καθώς επιτέθηκε σ΄έναν από τους παραγωγούς του «Top Gear», της εκπομπής αυτοκινήτου που τον καθιέρωσε ως έναν από τους καλύτερους παρουσιαστής στην βρετανική τηλεόραση. H μπουνιά, πάντως, που έριξε τότε στον παραγωγό του βγήκε σε… καλό.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ομάδα του αποτελούμενη από τους Τζέιμς Μέι και Ρίτσαρντ Χάμοντ θα παρουσιάζουν ένα νέο σόου για αυτοκίνητα που θα προβληθεί τους επόμενους μήνες από την Amazon.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Telegraph», η Amazon ανακοίνωσε ότι για τα 36 επεισόδια που θα προβληθούν τα επόμενα τρία χρόνια , δαπάνησε το ποσό των 218 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτός από παρουσιαστής ο Κλάρκσον είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας ενώ έχει και στήλη στην εφημερίδα «The Sunday Times».

Ο Κλάρκσον εργαζόταν ως τοπικός δημοσιογράφος όταν βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των βρετανικών ΜΜΕ με την παρουσίαση του αρχικού «Top Gear» το 1988. Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, εμφανίζεται τακτικά στην βρετανική τηλεόραση είτε παρουσιάζοντας κάποια εκπομπή είτε ως καλεσμένος.

Εκτός από εκπομπές αυτοκινήτου, ο Κλάρκσον έχει παρουσιάσει και εκπομπές σχετικά με την ιστορία και τη μηχανική. Συχνά έχει προκαλέσει αντιδράσεις εξαιτίας τoυ καυστικού τρόπου με τον οποίο παρουσιάζει την εκπομπή του.

Τα σχόλια είναι κλειστά.