Ειδησεογραφικό site

Τα best sellers του Γιάννη Βαρουφάκη

112

Τα βιβλία του Υπουργού Οικονομικών από τέσσερις διαφορετικούς εκδοτικούς οίκους. Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης έχει αρθογραφήσει εντατικά για την οικονομική. Έχει εκδώσει έξι βιβλία, από το 2011 με τέσσερις διαφορετικούς εκδότες που αισθάνονται ευτυχείς που έχουν το όνομα του Γιάννη Βαρουφάκη στους καταλόγους των συνεργατών τους.

To 2006, εννιά χρόνια πριν δηλαδή και τρια χρόνια πριν αρχίσει να φαίνεται το φάσμα της κρίσης, κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο. Ομως ήταν το 2011 το βιβλίο του «Κρίσης Λεξιλόγιο» των εκδόσεων Ποταμός το πρώτο που εκτοξεύτηκε στις πωλήσεις και άνοιξε το δρόμο για να ακολουθήσουν άλλα έξι βιβλία.


Τα βιβλία που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση αυτές τις κρίσιμες μέρες είναι το «Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία» (Πατάκης), «Η γένεση της μνημονιακής Ελλάδας» (Gutenberg, απ’ όπου κυκλοφορούν άλλα τρία βιβλία του και έγινε και λίγο πριν τις εκλογές μια μεγάλη παρουσίαση στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής), «Παγκόσμιος Μινώταυρος» (Λιβάνης) και «Μια μετριοπαθής πρόταση για την επίλυση της κρίσης του ευρώ» (Ποταμός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.