Ειδησεογραφικό site

Τα 10 καλύτερα clubs της Ευρώπης – Και η Ελλάδα στη λίστα

85

Τα καλύτερα bar-clubs της Ευρώπης παρουσιάζει το 2luxury2.com, στα οποία ανάμεσά τους συγκαταλέγει και ένα club της Σαντορίνης.

1 Casablanca Soul Bar-Σαντορίνη

Το συγκεκριμένο club φημίζεται για την πρωτοποριακή του underground μουσική από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Τώρα είναι ένα μουσικό ορόσημο και ένα από τα μεγαλύτερα bookers των διεθνών DJs στα ελληνικά νησιά.

2. Fluxus ministerija- Λιθουανία

Πρόκειται για ένα παλιό εργοστάσιο υποδημάτων το οποίο πλέον έχει μετατραπεί σε πολυχώρο. Όσοι βρεθούν εκεί μπορούν να απολαύσουν κάποια γλυπτά που διαθέτει, ή να επισκεφθούν το πνευματικό κέντρο. Επιπλέον, οι άνθρωποι που συναντά κάποιος εκεί διαφέρουν, ενώ υπάρχει και μια τεράστια αίθουσα στην οποία μπορεί να ακούσει κανείς ένα διαφορετικό είδος μουσικής.

 

3.Berghain Panorama Bar, Βερολίνο

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο για του DJs. Η μουσική είναι ποιοτική ενώ  μπορεί να συναντήσει κανείς διάφορα ήδη ανθρώπων. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η χρήση των κινητών τηλεφώνων.

4. Auslage, Βιέννη

Το συγκεκριμένο club είναι χωρητικότητας 300 ατόμων.  Η τιμή εισόδου είναι φθηνή, τα ποτά καλής ποιότητας, και οι επισκέπτες μπορούν να χορεύουν μέχρι πρωίας.

5. Air, Άμστερνταμ

Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στην πόλη για αυτό το Air είναι σχεδόν κάθε βράδυ γεμάτο. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, έξω από την πλατεία Rembrandt και μπορεί να υπερηφανεύεται για το ηχητικό σύστημα που διαθέτει.

6. Badaboum, Παρίσι

Διαθέτει μια αίθουσα συναυλιών που ονομάζεται La Scène και διοργανώνει συναυλίες και DJ sets, αλλά πάντα έχοντας προσεγμένη μουσική.

Διαθέτει τραπέζια και καναπέδες όπου μπορεί να δοκιμάσει κανείς υπέροχα κοκτέιλ. Δεν έχει δυνατή μουσική, και έτσι μπορεί κάποιος να κάνει ένα διάλειμμα εκεί και να χαλαρώσει.

7. Cross Club- Πράγα

Το Cross Club θεωρείται εκπληκτικό, μοναδικό και λίγο περίεργο. Είναι κοντά στο κέντρο της Πράγας και δύσκολα θα φανταζόταν πως υπήρχε ένα τέτοιο μέρος. Δημιουργήθηκε από τον František Chmelík και τους φίλους του. Η διακόσμησή του θεωρείται λίγο περίεργη ενώ ο ήχος που προσφέρει είναι υψηλής ποιότητας.

8. Propaganda-Μόσχα

Για όσους αγαπάνε πραγματικά την μουσική το συγκεκριμένο club είναι το ιδανικό στη Μόσχα. Όσοι θέλουν να διασκεδάσουν φτάνουν νωρίς εκεί. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη σκηνή και ο ήχος είναι πολύ καλός. Το μαγαζί είναι ιδιαίτερα προσεκτικό όσον αφορά τις κρατήσεις που γίνονται.

9. DC10, Ίμπιζα

Μπορεί κανείς να το επισκεφθεί από νωρίς το απόγευμα και να μείνει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υπάρχει ένα καταπληκτικό σκοτεινό δωμάτιο ενώ διαθέτει και βεράντα για όποιον επιθυμεί. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που το έχουν επισκεφθεί, ωστόσο δεν διαθέτει VIP τραπέζια.

10. Elrow- Βαρκελώνη

Μπορεί να το επισκεφθεί κανείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και αυτοί που το επισκέπτονται είναι κυρίως… φρικιά. Για παράδειγμα όπως αυτά που βλέπουμε στο Cirque du Soleil, και σε άλλα θεάματα, ωστόσο το ντύσιμό τους είναι πάντα καλά προσεγμένο.

Πηγή: newmoney.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.