Ειδησεογραφικό site

Τα σέξι κορίτσια των social media

60

Έχει τον τρόπο να αφήνει άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό αφού οι τέλειες αναλογίες του κορμιού της δεν περνούν απαρατήρητες. Όταν η Irina Shayk ποζάρει ο χρόνος σταματά και τα βλέμματα καρφώνονται στη Ρωσίδα καλλονή που κάθε φορά εκπλήσσει. Έτσι κι αυτή τη φορά που στήθηκε στο φακό του περιοδικού «W» μετά την ανακήρυξή της ως ένα από τα δέκα πιο σέξι μοντέλα των social media. Η καυτή πόζα της πρώην φιλενάδας του Ronaldo δικαιώνει τον… τίτλο.

Προτάσσοντας τα οπίσθιά της, η 29χρονη σεξοβόμβα ξάπλωσε σε μία πορτοκαλί, δερμάτινη πολυθρόνα και μοίρασε… εγκεφαλικά επιβεβαιώνοντας γιατί φωτογράφοι και άντρες παραληρούν στο πέρασμά της. Με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα κίτρινο κορμάκι, η Irina άφησε την πίσω της όψη ακάλυπτη και χάρισε στους θαυμαστές της ένα αξέχαστο στιγμιότυπο. Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό εξήγησε πως το «μυστικό για τις καλύτερες φωτογραφίες είναι να αγαπάς το κορμί σου».
Και όπως φαίνεται η Irina το αγαπά πολύ μιας και κάθε της φωτογραφία είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης.Όσο για το ποιες είναι οι υπόλοιπες εννιά πιο σέξι γυναίκες των social media σύμφωνα με το περιοδικό, η λίστα συμπληρώνεται ως εξής: Emily Ratajkowski, Chrissy Teigen, Joan Smalls, Irina Shayk, Lily Aldridge, Bella Hadid, Anna Ewers, Barbara Palvin και Doutzen Kroes.Δείτε τις πόζες τους…


Emily Ratajkowski


Irina Shayk


Rosie Huntington-Whiteley


Bella Hadid


Anna Ewers


Lily Aldridge


Joan Smalls


Barbara Palvin


Chrissy Teigen


Doutzen Kroes

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.