Ειδησεογραφικό site

«Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται» – Τα χαμόγελα και ο διάλογος Τσίπρα – Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

107

 

Μια απροσδόκητη συνάντηση είχαν το πρωί της Τετάρτης οι δύο κύριοι αντίπαλοι των επικείμενων εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναχωρούσε από την Κρήτη, ενώ ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις φτάσει.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η δημοσιογράφος της Αυγής Αναστασία Γιάμαλη, οι δυο τους είχαν μια σύντομη συζήτηση, σε φιλικό κλίμα, αν και οι τόνοι της προεκλογικής αντιπαράθεσης έχουν ήδη ανέβει «στο κόκκινο».

Η αρχική αμηχανία από τη συνάντηση εξελίχθηκε σε χαμόγελα εκατέρωθεν και οι δύο άνδρες είχαν τον εξής διάλογο:

Μεϊμαράκης: Εμαθα ότι είσαι στα μέρη μας και θεώρησα υποχρέωσή μου να σε καλωσορίσω και να σε αποχαιρετήσω που φεύγεις.

Τσίπρας: Σ’ ευχαριστώ. Χθες στα Ανώγεια μάς τσάκισαν στις ρακές. Ηπιαμε σε κάθε γωνιά και μια ρακή.

Μεϊμαράκης: Πώς τα πας, Αλέξη; Αντέχεις;

Τσίπρας: Εγώ αντέχω. Εσύ όμως πάχυνες, Βαγγέλη…

Μεϊμαράκης: Ακου να δεις, εμείς στην Κρήτη όταν κάνουμε εκλογές, με τα κεράσματα παχαίνουμε. Αλλά και συ δεν πας πίσω, Αλέξη…

Μετά από αυτόν τον διάλογο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της ΝΔ απομακρύνθηκαν από τα… αδιάκριτα αυτιά και είχαν ένα τετ-α-τετ λίγων λεπτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr ο κύριος Μεϊμαράκης ενημερώθηκε μόλις προσγειώθηκε πως στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου περίμενε για να αναχωρήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πήγε να τον χαιρετήσει: «Είμαστε Κρητικοί και η Κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

Φωτογραφία που ανέβασε στο facebook ο Μανώλης Κεφαλογιάννης:
Φωτογραφίες από τη Νέα Δημοκρατία:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.