Ειδησεογραφικό site

Τα… «έδωσε όλα ο Μπαρμπαρούσης» με το μήνυμα μίσους από τον Μελιγαλά (βίντεο)

185

Σε ένα κήρυγμα μίσους, κατά το οποίο χαρακτήρισε επαναστάτες τους χουντικούς, επιδόθηκε την Κυριακή από τον Μελιγαλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου για τα θύματα της Πηγάδας, ο χρυσαυγίτης βουλευτής έκανε λόγο για επαναστάτες της επταετίας και αναφερόμενος στην κυβέρνηση μίλησε για προδότες, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
«Κούνια που σε κούναγε Σαμαρά. Εμείς θα είμαστε κάθε χρόνο εδώ», είπε ο Μπαρμπαρούσης, ενώ οι πολίτες οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί γύρω του φώναζαν συνθήματα όπως: «Αλήτης, προδότης Σαμάρας».
Μάλιστα, ο βουλευτής κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να ετοιμαστούν για την «τελική μάχη».
Σημειώνεται ότι η φετινή τελετή διεξήχθη φέτος κάτω από πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα, ενώ οι αρχές προχώρησαν σε 27 προσαγωγές και επτά συλλήψεις, έπειτα από μικρής έντασης επεισόδια που σημειώθηκαν με χρυσαυγίτες που διαμαρτυρήθηκαν για την έντονη αστυνομική παρουσία.
Το «παρών» στις εκδηλώσεις έδωσαν, εκτός του Μπαρμπαρούση, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός και ο βουλευτής του κόμματος Αντώνης Γρέγος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.