Ειδησεογραφικό site

Ο ταύρος διαφωνούσε με τη βιντεοσκόπηση (βίντεο)

30

 

Υπέκυψε στα τραύματά του ένας 32χρονος άνδρας, που ενώ παρακολουθούσε ταυροδρομίες στην πόλη Villaseca de la Sagra, στην Ισπανία, δέχθηκε μοιραίο χτύπημα από ταύρο. Ο νεαρός άνδρας, που καταγόταν από γειτονικό χωριό, επισκέφθηκε την πόλη το περασμένο Σάββατο για να συμμετάσχει στο ετήσιο φεστιβάλ ταυροδρομιών της Κυριακής.

Όταν οι ταυροδρομίες ξεκίνησαν και το πλήθος έτρεχε μπροστά από ένα κοπάδι ταύρων, ο 32χρονος Ισπανός προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο έναν από τους ταύρους που είχε πέσει στο έδαφος, αλλά, ξαφνικά ένας άλλος ταύρος, αιφνιδίασε τον άνδρα καθώς βρέθηκε πίσω του και τον τραυμάτισε με τα κέρατά του θανάσιμα στον λαιμό.

Ο Jesus Hijosa, δήμαρχος της πόλης μίλησε για το τραγικό περιστατικό στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) και ανέφερε ότι τέτοια γεγονότα δημιουργούν μεγάλο φόβο και στεναχώρια στους διοργανωτές, ενώ συμπλήρωσε ότι «αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται για να τις απολαύσουν οι άνθρωποι, αλλά τέτοια περιστατικά συμβαίνουν».

Στην ισπανική πόλη Παμπλόνα, που είναι δημοφιλής για τις ταυροδρομίες της, από το 1911, όταν πρωτοξεκίνησε το παραδοσιακό έθιμο, μέχρι σήμερα, δεκαπέντε άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους από επιθέσεις ταύρων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.