Ειδησεογραφικό site

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο οπαδών για συμμετοχή στα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου

33

Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων των οποίων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία για συμμετοχή στα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στον ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός την προηγούμενη Κυριακή, σχημάτισαν οι αρχές.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, «μετά από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα, η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία δύο ατόμων τα οποία συμμετείχαν στα επεισόδια».

Πρόκειται για έναν 36χρονο και έναν 26χρονο ημεδαπό, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ο ένας κρατώντας μεταλλική αλυσίδα και ο δεύτερος μία φωτοβολίδα. Όπως αναφέρεται, τα δύο αυτά άτομα, από κοινού με άλλα, εξαπέλυσαν επιθέσεις με βαρέα αντικείμενα και φωτοβολίδες σε βάρος μελών της αποστολής αθλητικής ομάδας και των αστυνομικών δυνάμεων.

Σε βάρος του 36χρονου και του 26χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή, για παράνομη κατοχή και ρίψη βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων εντός αγωνιστικού χώρου και για παράβαση του νόμου «περί εξωσχολικού αθλητισμού».

Σύμφωνα με τις αρχές, συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων δραστών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.