Ειδησεογραφικό site

Τατσόπουλος: Δεν είναι αργά για πρόταση εθνικής συνεννόησης

44

 Πρόταση εθνικής συνεννόησης που να την ψηφίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. και με αυτή την πρόταση «να πάμε σε πρόωρες εκλογές» ζητεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, δηλώνοντας ότι κανείς από τους οχτώ δεν είπε ποτέ ότι ψηφίζει Πρόεδρο «βρέξει – χιονίσει».

«Αν αλλάξει το κλίμα και τα βρουν οι δύο μεγάλοι, που είναι και οι υπεύθυνοι, γιατί το να παίζουμε πλάκα ότι κάθε φορά φταίει ο Πήλιος Γούσης ή ο Εφιάλτης και τα κομματάκια τα αθώα είναι συντεταγμένα, αλλά οι άλλοι απέναντι έχουν ατομική επιλογή… Ε, δεν θα συμμετάσχω σ’ αυτό το πράγμα!» είπε ο βουλευτής μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πει πως κάτω από άλλες συνθήκες, θα ψήφιζε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άσχετο αν εγώ βγήκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέω ότι και από την πλευρά της Κεντροδεξιάς και από την πλευρά της Κεντροαριστεράς υπάρχουν πολλές αξιόλογες περιπτώσεις και άνθρωποι αξιοπρεπέστατοι που μπορούν να είναι πολύ καλοί Πρόεδροι, και άλλωστε μιλάμε για ένα αξίωμα που έχει μόνο τυπική λειτουργία στην Ελλάδα και δεν έχει αξία πια, γιατί δεν έχει αρμοδιότητες. Μπορώ λοιπόν κοντά στο όνομα του Δήμα να πω άλλα 50 ονόματα Κεντροδεξιούς και άλλα 50 Κεντροαριστερούς…» ανέφερε.

Τα σχόλια είναι κλειστά.